A lakásunk, otthonunk illatosítására több opció is szóba jöhet. A legelterjedtebb verziók a gyertya, füstölő, spray, diffúzorok vagy az elektromos illatosítók. Természetesen ezek mellett még számos más illatosító eszköz is a rendelkezésünkre áll, de most a legjobb lakásillatosító típusokat szeretnénk bővebben kifejteni. 


Illatgyertyák

A gyertyák a melegség, meghittség hangulatával és kellemes illatukkal tölthetik be otthonunkat. Rengeteg illat, forma, kialakítás és dizájn alapján készülnek. Miért előnyös a használatuk? A meleg hatására az illat gyorsan elterjed, és mivel ez az eszköz nemcsak illatosításra, hanem fényforrásként is használható, sokkal hangulatosabb más illatosítókkal szemben. Megtalálhatók a gyertyák között még a különböző színváltozatok is, díszítésükkel akár egy polc vagy asztal éke lehet.

Webshopunkban számos szemet gyönyörködtető gyertyával és más lakásillatosítóval is találkozhatunk. Bemutatnánk egyet közülük, ez pedig a Stoneglow rózsamuskátli illatú gyertyája. Természetes viaszkeverékből készül, díszítése pedig a gélbe ágyazott szárított virágok, kagylók gyönyörűsége. Illata a citrom, bergamot és a muskátli levél, valamint a bazsarózsa szirmának együtteséből tevődik össze, ezzel teremti meg a csodálatos, igazi női illatkombinációt. 

A nem túl előnyös oldala csupán csak annyi, hogy tűzveszélyes lehet. De ez kiküszöbölhető azzal, ha megfelelő helyen és megfelelő időben használjuk, nem hagyjuk magára égés közben, valamint gyermekektől és háziállatoktól távol tartjuk.

Füstölők

Nálunk a bambuszpálcás füstölők kaphatók. Ezek az illatosítók azért előnyösek, mivel természetes alapanyagokból készülnek, illatanyaguk is származhat naturális összetevőkből. 

Füstölőink a borostyán, narancs, angyalgyökér, citrusos, keleties vagy bármilyen gyümölcsös-virágos illattal kényeztetik el a vásárlókat. Jellemző tulajdonságuk, hogy illatuk nagyon sokáig, akár órákon át tart. Semmilyen esetben sem ártalmas, inkább a túl erős illat lehet mások számára kellemetlen vagy elviselhetetlen.


Korunk legjobb lakásillatosítói, a diffúzorok és a katalitikus lámpák 

A diffúzoros illatosítás az egyik legjobb választás ahhoz, hogy új stílust és luxus illatokat vigyünk otthonunkba. Ezek a termékek illóolaj felszívódásával működnek. Webshopunkban pálcás, design és pumpás diffúzort forgalmazunk. Rengeteg az illat, nagyon nehéz a választás. Kínálatunkban megtalálhatóak a virágos, gyümölcsös, fűszeres, toszkán, a természet és egyéb más csodálatos illatok tömkelege.

A ma még kevesek által ismert katalitikus lámpák több hasznos funkciót ötvöznek. Amellett, hogy kellemes illatúvá varázsolják a szobát, fertőtlenítik és tisztítják is a levegőt, így jó hatással vannak az egészségünkre. Ahhoz, hogy a katalitikus lámpa világítani kezdjen, röviden meg kell gyújtani, majd el is olthatjuk, így káros anyagok kibocsátása nélkül működik tovább. 

Bármely formációt is választjuk lakásunk illatosítására, fontos, hogy mindig biztonságosan és megfelelően használjuk, így garantált lesz a siker. A termékek között nézelődve pedig lehetőség nyílik számodra, hogy megismerd akár az összes otthoni illatosító típust.

2019.05.15.