Otthonunk, lakásunk számára nemcsak a tisztaság, rend, stílus vagy design szükséges, hanem egy jó illat is, amely tükrözheti személyiségünket is. De nem csak emiatt fontosak az illatok. Van, aki lazítás céljából, aroma terápiaként használ különböző illatokat. Na de mi a helyzet a szobával? Természetesen a lakás vagy ház szobáiba is elhelyezhetünk illatosítókat, de hogy melyik a legjobb választás, azt nem mindig könnyű eldönteni. Webshopunk kínálata elég széles, és talán mai cikkünk segíthet a döntésben.

Illatosító márkák

Egy márkanév elég nagy szerepet tölt be a termékek kiválasztásában, ugyanis vannak olyan áruk, amiket a márkanév jellemez, és ez alapján tudjuk kiválasztani a megfelelőt. Nálunk megtalálhatóak például a Côte Noire, Édit(h), Klinta, Muhá, Wally 1925, Drake, Lothantique, Ambientair és még sok más márka illatai. 

Mind egy-egy országot képviselnek, ezáltal be tudunk férkőzni a világ illatainak minden rejtelmébe. Elkalandozhatunk a spanyol, francia, japán, svéd, portugál és olasz tájakra egyaránt. A márkák illatai az összes illatosító típusban (diffúzor, füstölő, gyertya, stb.) használhatóak, valamint az otthonunk bármely területén alkalmazhatók.

Szobába való illatosító típusok

Az illatosító minden területen használható a lakásban, de azért valljuk be őszintén, mégis szebb a hálószobában például, ha egy stílusos, megtervezett illatosító formációt helyezünk el. Lehetne egy dekoratív és egyedi termékünk, mely csak a mi igényinket szolgálja. 

Személy szerint egy szobába illatosítóként a diffúzort vagy a füstölőt választanám. Hogy miért? Gazdaságosak a design diffúzorokkülsejük például igen dekoratív és nem utolsó sorban nem balesetveszélyesek, mint például egy gyertya. Ha ezt a fajta illatosító módszert használjuk, akkor itt nyugodtan elaludhatunk, magára hagyhatjuk, nem kell eloltani, stb. Egy megfelelő illóolaj szükséges a diffúzorhoz, amelyet felszívhat a különleges forma vagy pálca. Illata sokáig, akár több hónapig is tarthat. De vigyázzunk, nehogy túl sok olajat használjunk, mert akkor nagyon intenzív illatot kapunk, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszik majd.


A füstölőkre is hasonló jellemzést tudnánk mondani, de ezek nem tartják meg ilyen sokáig az illatokat. Számtalan forma létezik itt is, az illat intenzitás viszont kicsit más. A füstölők elég erőteljes illatokat árasztanak, ezért csak akkor használjuk őket szobában, ha ezt el tudjuk viselni. Egyébként semmi probléma nem lehet. Megtalálhatók még a spray, gyertya, elektromos illatosító, autóillatosító és egyéb kiegészítő termékek is a webshopunkban.

Tehát itt van rengeteg példa, melyek kapcsán sok érvet és ellenérvet fel lehetne sorolni, de nem tesszük, mert minden embernek más és más igényei vannak. Van, aki a szolid, meghitt, virágos vagy más csodálatos illatot kedveli. Azt pedig hogy ki, milyen illatosítóban szeretné ezeket az illatokat élvezni, az megint egyéniség kérdése.

A webshop adott, a választás a tiéd. Nézz körül tehát oldalunkon, és találd meg a stílusodhoz megfelelő illatot!

2019.05.14.