Lakásunk, otthonunk illatosítására rengeteg módszert bevethetünk. Számos termék kapható már napjainkban, amiket erre a célra használhatunk. Megtalálhatók a füstölők, elektromos illatosítók, zselék és még ezernyi más termék. De itt most inkább a természetes illatosításról szeretnék beszélni. Mint tudjuk, nagyon sok illatosító olyan káros anyagokat tartalmaz, amely a természetre vagy az emberre rossz hatással is lehet. Ezért olyan termékeket szeretnénk most bemutatni, amelyek nem szennyezik a környezetet, és nem ártalmasak egyik élőlényre sem. Így tehát az aromalámpákról és azok megfelelő használatáról lesz szó az elkövetkezendőkben.


Az aromalámpák használata


Az aromalámpákhoz nem kell nagy tudomány, hiszen az üzembe helyezésük rémesen egyszerű. A tálkába öntsünk vizet, majd csepegtessünk bele pár csepp illóolajat, ezután az alsó részbe helyezzük el a mécsest és gyújtsuk meg. Pár perc elteltével már érezhetjük is a csodálatos illatokat.


De vigyázzunk, ha túl sok illóolajat öntünk, könnyen elronthatjuk a kívánt hatást, mivel ezen anyagok egyes fajtái elég erős illatokat árasztanak magukból, amivel nem kellemes, hanem elviselhetetlenül erős szagot teremthetünk. Ez akár fejfájást, vagy egy vendég távoltartását is okozhatja. Figyeljünk arra is, hogy a választott helyiséget a megfelelő illattal árasszuk el.


Biztonsági előírások


Sajnos azért ez az illatosítási módszer sem teljesen veszélytelen. Fontos tudnivaló, hogy mivel mécsest tartalmaz, ezért felügyelet nélkül sosem szabad hagyni. Huzatos vagy könnyen éghető anyagok közeléből el kell távolítani. Kisgyermekeket, háziállatokat se engedjünk a közelébe, mert balesetveszélyes lehet.


Miből készül az aromalámpa?


Az aromalámpák hőálló kerámiából készülnek. Külsejüket ezáltal számos mintával díszítik, hogy mindenki megtalálja az otthonába legjobban illő, stílusának megfelelő terméket. Csodaszép lámpák közül válogathatunk, némely darab igazi különlegesség, feldobhatjuk vele lakásunk bármely helyiségét.


Emellett már léteznek elektromos illatosítók, mint amilyen az ultrahangos aromalámpa. Itt nem kell aggódnunk az égve felejtett mécses miatt sem, hiszen ezek a készülékek más módon működnek, az illatok porlasztásával teszik kellemessé a légkört.


Az illóolajok kiválasztása


Aki jártas az illatosításban, és sokat használ lámpát, diffúzort vagy valamilyen más illatosításra szánt terméket, az biztosan tudja, milyen sok illóolaj létezik manapság. Webáruházunkban és mintaboltunkban káprázatos és különleges illatokat ismerhetnek meg az érdeklődők. Olyan illóolajokat forgalmazunk, amelyek 100%-ban természetes eredetűek. Az illatok sora végtelen, hiszen az elegáns illatoktól a legegyszerűbbekig minden megtalálható. Megismerhetjük a virágos, gyümölcsös, citrusos, keleties, fűszeres illatokat, egy-egy márkanévvel ellátott termékkel pedig elkalandozhatunk más országokba is. Különböző kiszerelésben kaphatók a termékek, illatukat hosszan megőrzik, erre a minőség a garancia.


Egy nagy kedvencünk bemutatásával zárnánk az ismertetőt. Ez a Muhá márka terméke, a narancsos-fűszeres illattal rendelkező esszencia, amely 15 ml-es kiszerelésével aromalámpákhoz készült. A Muhá az olaszországi gyümölcsök, virágok illatát hozza el nekünk, amely az eleganciát és a könnyedséget sugározza. A márka több, mint 25 éve elégíti ki vásárlói igényeit, mindig elkápráztatva újdonságaival az embereket.


Mindezeken felül még rengeteg csodálatos illatot találhattok nálunk, amelyek mindenki igényének és stílusának megfelelnek. Látogassatok el hozzánk bátran, vegyétek szemügyre minden termékünket, és vigyétek haza a legkáprázatosabb illatot, amellyel “felöltöztetitek” lakásotok bármely helyiségét.


2019.05.22.