Június 3-tól Portugál heteket tartunk webshopunkon, minden Castelbel terméket 15% kedvezménnyel kínálunk. Emellett június 4-6. között a Fővám téri Központi Vásárcsarnokban megrendezett Portugál napokon is részt veszünk a Castelbel portugál gyártó cég termékeivel, ahol szintén 15% kedvezményt biztosítunk a kiállított termékeink árából.

Szelíd jázmin, friss narancsliget, egzotikus rózsa, hűsítő verbéna és gyapotvirág: mind-mind a mediterrán Portugália illatjegyei. Az utazás szépsége, a tájakról őrzött emlékek köszönnek vissza a Castelbel tökéletesen kidolgozott lakásparfümjeiben, amiket a Douro folyó völgyének tája ihletett.


 Az otthon illatosítása és a testápolás ma már szinte művészet. Egy mesterien komponált illat meghatározza a mindennapok és az ünnepek hangulatát egyaránt. Az pedig, hogy a lakásparfümök különböző kiszerelésben kaphatók, a kreativitás végtelen lehetőségét rejti magában. A gondosan megtervezett csomagolás ugyanakkor a lakás különleges díszévé teszi a lakásparfümöt.

 A tradicionális illatgyertyák természetes illatanyagokkal, környezettudatos eljárással készültek. Gyümölcsök, fák, virágok illatjegyeit hordozzák magukban, gyártásukhoz pedig A Castelbel termékfejlesztői környezettudatos eljárást alkalmaztak, hogy hatóanyagaik és az általuk tervezett tárgyak minél jobban belesimuljanak rohanó életünkbe.

A Castelbel bambuszpálcás diffúzorok szinte észrevétlenül dobják fel a mindennapokat. A levegőt folyamatosan átjáró finom aromák ellazítanak, pihentetnek, elkalauzolnak minket az igazi Portugáliába, ahol az óceán és napsütés adta élményeket szívhatjuk magunkba.