A klasszikus dekor gyertya nem illatos, de gyönyörűen megmunkált termék, amelyet lakásunk, otthonunk ékeként használhatunk, valamint a különböző színekkel és a viaszba helyezett díszítéssel a helyiség fénypontjául is szolgálhat.


A dekor gyertya anyaga


Mint az tudjuk, minden gyertya valamilyen viaszból készül. De nem mindegy, milyenből. Nos, ahhoz hogy egy gyertya szépen égjen, ez is hozzátartozik, na meg persze az is, hogy tartalmaz egy kanócót, melynek meggyújtásával ég a gyertyánk. Ennek az anyaga is meghatározó, hiszen ha nem minőségi alapanyagból készítik, akkor az égés során kormot hagy maga után, amely bosszantó lehet.


A legjobb, ha a termék méhviaszból készül, ez a legkiválóbb minőségű és leginkább természetes alapanyag. A dekoratív célra használt gyertyákat azonban még annyiban különböztetjük meg, hogy a belsejében, külsején olyan minták, színek, virágok találhatók, amelyekkel szebbé tehetjük az adott helyiségünket.


Milyen lehetőségek közül választhatunk a dekor gyertyák sorában?


Számos olyan termék létezik, amelyek belsejébe különböző anyagokat, növényeket rejtenek. Gondolunk itt a kagylók, virágok, csillámporok, levelek, tollak, stb. felhasználására. Webáruházunk oldalán rátalálhatsz ezekre a gyönyörűséges gyertyákra, amelyekkel feldíszítheted az otthonodat.


Ha nem csak a kinézet, de az illat is számít, tökéletes választás lehet aGyertya Tengerparti szellő illatal aromával ellátott, Stoneglow márkajelzésű termékünk, amelyet csodaszép virágok, termések és kagylók díszítenek. A gyertya gél díszítésű, gömb üvegben található. Igaz, hogy nem a klasszikus díszítő elem, de mivel a belsejében található szárított virágok és más anyagok feldobják ezt a kis tárgyat, ezért nyugodtan használható dekoratív célokra is. Mindamellett, hogy ékesítjük vele otthonunkat, csodálatos illatokkal is elárasztjuk a helyiségeket, ezzel megteremthetjük az összhangot az illatok és a dekoráció között.


Ha pedig nem csak lakásunkban szeretnénk felhasználni ezeket a tárgyakat, akkor ajándékba is adhatjuk őket. Erre a célra megfelelő lehet a Stoneglow terméke, az “angol vidéki kert” illatával. A kollekcióban saját, természetes eredetű viaszból készítik a gyertyákat, gélbe ágyazott szárított virágokkal, kagylókkal és termésekkel. Minden egyes darab egyedi, kézi gyártás, a benne rejlő csodálatos aromák kombinációjával együtt.


Akármilyen esemény, esküvő során is alkalmazható a dekor gyertyák bármelyik változata, hiszen ezek a gyönyörűen megmunkált darabok adhatnak hangulatot, díszt a helynek. Ha a nem klasszikus formát választjuk, akkor, a külső mellett, az illatokkal is feldobhatjuk a hangulatot.


Reméljük, sikerül megtalálni a kedvenc terméket, amellyel színesebbé és stílusossá varázsolhatod otthonodat, vagy bármely esemény dekorációjaként használhatod.


2019.05.24.