Magunkról

Lakásparfüm.hu - A stílus illata


Cégünk 2018-ban indította el üzletágát, a lakásparfümök forgalmazását. A lakasparfum.hu webshopon keresztül olyan kiváló minőségű, kifinomult toszkán enteriőr illatosítókat forgalmazunk, melyek egyedülálló, olasz illatokkal töltik meg lakásukat és házuk belső tereit.

Online üzletünkben az olasz Wally 1925 termékcsalád lakásillatosító parfümjeit kínáljuk, melyek gyártása több mint 90 éves múltra tekint vissza. 1925-ben, Prato városközpontjában Niccola Niccolai alapította a gyártó vállalatot „Industria Chimica Pratese Colori e Affini” néven, ma L.C.P.L.A. srl a cég neve.

A különleges aromával rendelkező szobaillatosítók bükkfadugóval záródó, antik hatású olasz üvegcsékbe vannak zárva. Diszkrét, hosszantartó illatuk egyenletesen oszlik el a térben a kapilláris-hatásnak köszönhetően, amit bambusszálak üvegbe helyezésével érhetünk el.

A lakásparfümök négyféle méretben vásárolhatóak meg. Nagyobb méretű terek illatosítására 3 literes kiszerelésben is kapható, a hagyományos 500 milliliteres, 250 milliliteres és 100 milliliteres kiszerelés mellett.
A 100 ml kiszerelés 1-2 hónapig, míg a 250 ml kiszerelés legalább 3-4 hónapig árasztja illatát. Az 500ml nagyságú olajesszencia élettartama akár 6-7 hónap is lehet. A 3 l parfüm körülbelül 1 évig tölti meg pazar illattal a nyitott, egybefüggő tereket.

A lakásparfümök mellett hatóanyagmentes, természetes összeállítás a 100 ml űrtartalmú eco-spray, melynek segítségével az illatfelhő egyenletesen árad szét a térben.