Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Ambientair Illatgyertya 50h Arany - Manhattan Light

Ambientair / Spanyolország | Vela Vaso 50H MANHATTAN LIGHTS Gold Mise En Scene

A spanyol Ambientair új kollekciója a "Mise-en-scène" egy francia kifejezés, amely egy jelenetre vagy filmre utal. Ezek az egyedi és illatos gyertyák és pálcás enteriőr illatosítók sorozata erről a kifejezésről kapta a nevét, mivel az illatok segítenek létrehozni egy „jelenetet” a saját otthonodban. A kollekció olyan illatkompozíciókból áll, amelyek lakásod szobáit emlékek, anekdoták és történetek színpadává alakítják.  

Engedd szabadjára gondolataid, és idézz fel egy adott pillanatot, legyen az a Jazz Club, séta a városban, vagy egy különleges, felejthetetlen dátum.

Manhattan Lights illat: Nehéz megmagyarázni, hogyan képes egy illat megragadni egy életérzést. De képzeld el New Yorkot - ahol az álmok valóra válnak... A tengeri só, a cédrus és a nőszirom triója leng körül. A reggeli napfelkelténél bámulsz ki az ablakon, vagy amikor este munka után végre hazaérsz a biztonságot nyújtó otthonodba. Gondolatban keresztülmész a Brooklyn hídon, kompra ülsz Staten Islanden, vagy csak sétálgatsz Manhattan közepén. 

A dobozban találsz egy szép gyufásdobozt, fekete gyufákkal, és nem utolsósorban a Spotify ezen illatának megfelelő titkos lejátszási listájának QR-kódját. A gyertya tetején pedig egy kis védő kartonlemez található, aranyos kis üzenetekkel. Mindez egy szép díszdobozba csomagolva.

Ehhez az illathoz tartozik pálcás diffúzor is, melyet ITT találsz.

Termék: Ambientair Illatgyertya 50h Arany - Manhattan Light

Kategória: illatos gyertyák, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: VV050AQMS

EAN: 8435474419546

Használati útmutató: illatos gyertyák

Ambientair Illatgyertya 50h Arany - Manhattan Light
10.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek