Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Ambientair Illatgyertya 50h Piros - Time to Celebrate

Ambientair / Spanyolország | Vela Vaso 50H TIME TO CELEBRATE Red Mise En Scene

A spanyol Ambientair új kollekciója a "Mise-en-scène" egy francia kifejezés, amely egy jelenetre vagy filmre utal. Ezek az egyedi és illatos gyertyák és pálcás enteriőr illatosítók sorozata erről a kifejezésről kapta a nevét, mivel az illatok segítenek létrehozni egy „jelenetet” a saját otthonodban. A kollekció olyan illatkompozíciókból áll, amelyek lakásod szobáit emlékek, anekdoták és történetek színpadává alakítják.  

Engedd szabadjára gondolataid, és idézz fel egy adott pillanatot, legyen az a Jazz Club, séta a városban, vagy egy különleges, felejthetetlen dátum.

Time to Celebrate illat: Tánc, nevetés és zene. Tűzijáték és konfetti száll a levegőben.  Durrannak a pezsgők, és fényes poharakba öntik az aranyló nedűt - most ünnepelni fogunk! Édes, friss alma-, karamell- és pézsmaillat lengi körbe a teret.

A dobozban találsz egy szép gyufásdobozt, fekete gyufákkal, és nem utolsósorban a Spotify ezen illatának megfelelő titkos lejátszási listájának QR-kódját. A gyertya tetején pedig egy kis védő kartonlemez található, aranyos kis üzenetekkel. Mindez egy szép díszdobozba csomagolva.

Ehhez az illathoz tartozik pálcás diffúzor is, melyet ITT találsz.

Termék: Ambientair Illatgyertya 50h Piros - Time to Celebrate

Kategória: illatos gyertyák

Termékkód: VV050WCMS

EAN: 8435474419577

Használati útmutató: illatos gyertyák

Ambientair Illatgyertya 50h Piros - Time to Celebrate
10.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek