Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Ambientair illatosító diffúzor 200ml Arany - Manhattan Lights

Ambientair / Spanyolország | Mikado 200ml MANHATTAN LIGHTS Gold Mise En Scene

A spanyol Ambientair új kollekciója a "Mise-en-scène" egy francia kifejezés, amely egy jelenetre vagy filmre utal. Ezek az egyedi és illatos gyertyák és pálcás enteriőr illatosítók sorozata erről a kifejezésről kapta a nevét, mivel az illatok segítenek létrehozni egy „jelenetet” a saját otthonodban. A kollekció olyan illatkompozíciókból áll, amelyek lakásod szobáit emlékek, anekdoták és történetek színpadává alakítják.  

Engedd szabadjára gondolataid, és idézz fel egy adott pillanatot, legyen az a Jazz Club, séta a városban, vagy egy különleges, felejthetetlen dátum.

Manhattan Lights illat: Nehéz megmagyarázni, hogyan képes egy illat megragadni egy életérzést. De képzeld el New Yorkot - ahol az álmok valóra válnak... A tengeri só, a cédrus és a nőszirom triója leng körül. A reggeli napfelkelténél bámulsz ki az ablakon, vagy amikor este munka után végre hazaérsz a biztonságot nyújtó otthonodba. Gondolatban keresztülmész a Brooklyn hídon, kompra ülsz Staten Islanden, vagy csak sétálgatsz Manhattan közepén. 

Alkoholmentes parfümolaj, amely 4 hónapig biztosít kellemes illatot.

A dobozban találsz egy QR-kódot a titkos zenei lejátszási listához, amely az adott illat zenei aláfestését biztosítja Spotify-on!

Ehhez az illathoz tartozik illatgyertya is, melyet ITT találsz.


Termék: Ambientair illatosító diffúzor 200ml Arany - Manhattan Lights

Kategória: pálcás diffúzorok, Karácsonyi kollekció

Termékkód: MK200AQMS

EAN: 8435474419492

Ambientair illatosító diffúzor 200ml Arany - Manhattan Lights
12.990 Ft

A termék nincs készleten.

Készlet: 0 db

Értesítő e-mail kérése