Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Ambientair illatosító diffúzor 200ml Bronz - FEDORA 1942

Ambientair / Spanyolország | Mikado 200ml FEDORA 1942 Bronze Mise En Scene

A spanyol Ambientair új kollekciója a "Mise-en-scène" egy francia kifejezés, amely egy jelenetre vagy filmre utal. Ezek az egyedi és illatos gyertyák és pálcás enteriőr illatosítók sorozata erről a kifejezésről kapta a nevét, mivel az illatok segítenek létrehozni egy „jelenetet” a saját otthonodban. A kollekció olyan illatkompozíciókból áll, amelyek lakásod szobáit emlékek, anekdoták és történetek színpadává alakítják.  

Engedd szabadjára gondolataid, és idézz fel egy adott pillanatot, legyen az a Jazz Club, séta a városban, vagy egy különleges, felejthetetlen dátum.

FEDORA 1942 illat: Klasszikus fekete-fehér film a szerelemről és a megtévesztésről. Egy kézfogás, amely búcsúzáskor "még találkozunk" ígéretet tesz... Rúzsfoltok, és egy kalapos férfi, aki lassan eltűnik az utca túloldalán. Vagy a "folytatás" vagy a "vég". A limett, a szegfűszeg és a borostyán friss, meleg illata.

Alkoholmentes parfümolaj, amely 4 hónapig biztosít kellemes illatot.

A dobozban találsz egy QR-kódot a titkos zenei lejátszási listához, amely az adott illat zenei aláfestését biztosítja Spotify-on!

Ehhez az illathoz tartozik illatgyertya is, melyet ITT találsz.

Termék: Ambientair illatosító diffúzor 200ml Bronz - FEDORA 1942

Kategória: pálcás diffúzorok

Termékkód: MK200GCMS

EAN: 8435474419508

Használati útmutató: pálcás diffúzorok

Ambientair illatosító diffúzor 200ml Bronz - FEDORA 1942
12.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek