Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Ambientair illatosító diffúzor 200ml Fekete - Jazz Club illat

Ambientair / Spanyolország | Mikado 200ml JAZZ CLUB Black Mise En Scene

A spanyol Ambientair új kollekciója a "Mise-en-scène" egy francia kifejezés, amely egy jelenetre vagy filmre utal. Ezek az egyedi és illatos gyertyák és pálcás enteriőr illatosítók sorozata erről a kifejezésről kapta a nevét, mivel az illatok segítenek létrehozni egy „jelenetet” a saját otthonodban. A kollekció olyan illatkompozíciókból áll, amelyek lakásod szobáit emlékek, anekdoták és történetek színpadává alakítják.  

Engedd szabadjára gondolataid, és idézz fel egy adott pillanatot, legyen az a Jazz Club, séta a városban, vagy egy különleges, felejthetetlen dátum.

Jazz Club illat: A nehéz, vörös színpadi függöny lassan félrehúzódik. Belépsz egy titkos klubba. A zenekar jazz-t játszik, egy csapos italokat szolgál fel, és az emberek beözönlenek. Megérzed a fa illatát, a melankóliát és a meghitt légkört, amikor a zene egy jazz-el teli élet történetét suttogja. Boróka, dohány és vetiverfű lengi körbe a teret.

Alkoholmentes parfümolaj, amely 4 hónapig biztosít kellemes illatot.

A dobozban találsz egy QR-kódot a titkos zenei lejátszási listához, amely az adott illat zenei aláfestését biztosítja Spotify-on!

Ehhez az illathoz tartozik illatgyertya is, melyet ITT találsz.

Termék: Ambientair illatosító diffúzor 200ml Fekete - Jazz Club illat

Kategória: pálcás diffúzorok, Karácsonyi kollekció

Termékkód: MK200CDMS

EAN: 8435474419515

Ambientair illatosító diffúzor 200ml Fekete - Jazz Club illat
12.990 Ft
1 db - +