Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Arany adventi számgyertya 12,5cm - 2020, Cerabella

| Number Candles 2020

Adventi 2 0 2 0 számokból álló négydarabos arany design viaszgyertya készlet. A négydarabos készlet tökéletes megoldás advent időszakára, a négy kanóc az adventi vasárnapokon külön-külön meggyújtható. Letisztult formavilága bármilyen ünnepi díszítéshez passzol, feldobja az évvégi ünnepi fotókat, miközben informatív, hiszen megjeleníti, melyik évben készült a kép. Ötletes dísze lehet egy karácsonyi asztalnak éppúgy, mint egy feldíszített kandallónak.

Kézzel készült illatos és design gyertyák különböző színekben és alakzatokban, amelyek csodás hangulatot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Cerabella története a 19. században kezdődött egy apró barcelonai gyertyaműhellyel. Azokban az időkben a viaszt a mediterrán nap sugaraival fehérítették, hogy a nap végén a gyertyák világosságot árasszanak az éjjeli sötétségben. A társadalom modernizációjával a Cerabella is megújult, de a kézművesség megmaradt. 150 éves tapasztalattal készítik a gyertyákat igazi alkotásként. A kézzel készített termékek, a manuális munkafolyamatok kihívást jelentenek felgyorsult világunkban. Meg kell őrizni, mint egy lángot az idő sodrásában.

A termék állati összetevőket nem tartalmaz.

Használati tanácsok
Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül.
A gyertyákat tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.
Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújts gyertyát.
Amíg a viasz folyékony és forró, soha ne mozdítsd el a gyertyát.
Kerüld el a gyertya teljes leégését.
Használj a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezd stabil és hőálló felületre.
Győződj meg arról, hogy a gyertya feletti van kb 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni.
Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tarts távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót.
Mindig várd meg míg teljesen elalszik, vagy kihűl, mielőtt megérinted, vagy mozgatod, vagy felügyelet nélkül hagyod a gyertyát.
A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárold a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszed újra használatba.


Termék: Arany adventi számgyertya 12,5cm - 2020, Cerabella

Kategória:

Termékkód: NUMGRDO

EAN: 8414665014111

Arany adventi számgyertya 12,5cm - 2020, Cerabella
3.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek