Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Cote Noire Hétrózsás csokor design diffúzor Silver - Barackszín

Côte Noire / Egyesült Királyság | COTE NOIRE Seven Rose Bouquet silver White Peach, Peony/Rose Oud

A luxus megjelenésű termékeket gyártó angol Côte Noire cég a nemzetközi illatmarketing piac egyik méltán népszerű és elismert tagja.

Ez a gyönyörű, élethű 7 darabos rózsa elegáns címerrel ellátott üvegben bármilyen belső teret egyedien díszít. Minden virágot precízen kézzel készítettek, és speciális, természetes bevonattal láttak el, amely élethű megjelenést és természetes érintést kölcsönöz a szirmoknak, mintha valódiak lennének. A rózsa mellé két üveg parfüm tartozik: Bazsarózsa és Rose Oud illat, amelyet bármikor közvetlenül a rózsára permetezhet, hogy frissítse és fokozza az illatát. A vásárlók más illatok, akár saját parfümjük használatával meg is változtathatják virágaik illatát.

A Côte Noire örökvirágai egyedülállóak és dekoratív alternatívát kínálnak a hagyományos illatos termékeknek, mint az illatgyertyák és a parfüm diffúzorok. A virágszirmok selyemből készülnek glicerol bevonattal. Sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos gyertyák és diffúzorok. Lehet őket mosni a termék portalanítása és frissítése érdekében. Tiszta illatanyagot használnak a parfümpermetekben, minden virágot csak két-három naponta egyszer kell permetezni, hogy folyamatosan erősen illatozzanak.

Termék: Cote Noire Hétrózsás csokor design diffúzor Silver - Barackszín

Kategória: Diffúzorok, design diffúzorok

Termékkód: SMB05

EAN: 5060361153604

Használati útmutató: design diffúzorok

Cote Noire Hétrózsás csokor design diffúzor Silver - Barackszín
33.490 Ft

A termék nincs készleten.

Készlet: 0 db

Értesítő e-mail kérése