Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Cote Noire Luxus rózsacsokor design diffúzor Herringbone White vázában - Fehér

Côte Noire / Egyesült Királyság | COTE NOIRE Herringbone Flower champagne in cream, Pink Peony/Blonde Vanilla

A luxus megjelenésű termékeket gyártó angol Côte Noire cég a nemzetközi illatmarketing piac egyik méltán népszerű és elismert tagja.

Ez a gyönyörű, élethű rózsacsokor elegáns címerrel ellátott üvegben bármilyen belső teret egyedien díszít. Minden virágot precízen kézzel készítettek, és speciális, természetes bevonattal láttak el, amely élethű megjelenést és természetes érintést kölcsönöz a szirmoknak, mintha valódiak lennének. A rózsa mellé két üveg parfüm tartozik: Bazsarózsa és Szőke vanília illat, amelyet bármikor közvetlenül a rózsára permetezhet, hogy frissítse és fokozza az illatát. A vásárlók más illatok, akár saját parfümjük használatával meg is változtathatják virágaik illatát.

A Côte Noire örökvirágai egyedülállóak és dekoratív alternatívát kínálnak a hagyományos illatos termékeknek, mint az illatgyertyák és a parfüm diffúzorok. A virágszirmok selyemből készülnek glicerol bevonattal. Sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos gyertyák és diffúzorok. Lehet őket mosni a termék portalanítása és frissítése érdekében. Tiszta illatanyagot használnak a parfümpermetekben, minden virágot csak két-három naponta egyszer kell permetezni, hogy folyamatosan erősen illatozzanak.

Termék: Cote Noire Luxus rózsacsokor design diffúzor Herringbone White vázában - Fehér

Kategória: Diffúzorok, design diffúzorok

Termékkód: HCF02

EAN: 5060361155530

Használati útmutató: design diffúzorok

Cote Noire Luxus rózsacsokor design diffúzor Herringbone White vázában - Fehér
33.490 Ft
1 db +