Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Fodros gyertya 12x14cm, Cerabella

Cerabella - Spanyolország | CURLED GOLD CANDLE 7,5X2

Fodros formájú arany design viaszgyertya nagy méretben (12x14cm). Egyedi alakjával és a fodrok aranyozott szélével igazán ünnepi hangulatot teremt asztali díszként vagy polcra helyezve.

Kézzel készült illatos és design gyertyák különböző színekben és alakzatokban, amelyek csodás hangulatot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Cerabella története a 19. században kezdődött egy apró barcelonai gyertyaműhellyel. Azokban az időkben a viaszt a mediterrán nap sugaraival fehérítették, hogy a nap végén a gyertyák világosságot árasszanak az éjjeli sötétségben. A társadalom modernizációjával a Cerabella is megújult, de a kézművesség megmaradt. 150 éves tapasztalattal készítik a gyertyákat igazi alkotásként. A kézzel készített termékek, a manuális munkafolyamatok kihívást jelentenek felgyorsult világunkban. Meg kell őrizni, mint egy lángot az idő sodrásában.

A termék állati összetevőket nem tartalmaz.

Használati tanácsok
Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül.
A gyertyákat tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.
Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújts gyertyát.
Amíg a viasz folyékony és forró, soha ne mozdítsd el a gyertyát.
Kerüld el a gyertya teljes leégését.
Használj a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezd stabil és hőálló felületre.
Győződj meg arról, hogy a gyertya feletti van kb 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni.
Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tarts távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót.
Mindig várd meg míg teljesen elalszik, vagy kihűl, mielőtt megérinted, vagy mozgatod, vagy felügyelet nélkül hagyod a gyertyát.
A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárold a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszed újra használatba.

Termék: Fodros gyertya 12x14cm, Cerabella

Kategória: Akciós termékek, Design gyertyák, Óriás hangulatgyertyák 30% kedvezménnyel

Termékkód: J+R44DO

EAN: 8414665016634

Használati útmutató: Design gyertyák

Fodros gyertya 12x14cm, Cerabella
10.143 Ft
14.490 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek
-30% Fodros gyertya 12x14cm, Cerabella

Fodros gyertya 12x14cm, Cerabella
10.143 Ft
14.490 Ft