Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Gyertyakészítő szett - Piros bogyók illat, Cerabella

Cerabella - Spanyolország | CANDLE MAKING KIT, RED BERRIES

Készítse el saját kézműves Cerabella gyertyáit!

A Cerabella új gyertyakészítő szettjével igazi gyertyamesternek érezheti magát. Ehhez különböző illatok közül választhat: piros bogyós gyümölcsök, fahéj, vanília. Egy szett egy illatot tartalmaz. Több szett vásárlásával az illatok variálhatja:
- Gyertyakészítő szett - Vanília illat
- Gyertyakészítő szett - Fahéj illat
- Gyertyakészítő szett - Piros bogyós illat

Minden készlet tartalmaz egy tartályt, amiben elkészítheti saját gyertyáját, két tábla illatos viasz, kanócokat és címkét az elkészült gyertya tetszés szerinti testreszabásához. A szett több kanócot tartalmaz, hogy akár otthon lévő maradék gyertyákat is újrahasznosíthasson. Remek ötlet, igaz?

100% kézműves élmény!

Kézzel készült illatos és design gyertyák különböző színekben és alakzatokban, amelyek csodás hangulatot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Cerabella története a 19. században kezdődött egy apró barcelonai gyertyaműhellyel. Azokban az időkben a viaszt a mediterrán nap sugaraival fehérítették, hogy a nap végén a gyertyák világosságot árasszanak az éjjeli sötétségben. A társadalom modernizációjával a Cerabella is megújult, de a kézművesség megmaradt. 150 éves tapasztalattal készítik a gyertyákat igazi alkotásként. A kézzel készített termékek, a manuális munkafolyamatok kihívást jelentenek felgyorsult világunkban. Meg kell őrizni, mint egy lángot az idő sodrásában.

A termék állati összetevőket nem tartalmaz.

Használati tanácsok
Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül.
A gyertyákat tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.
Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújts gyertyát.
Amíg a viasz folyékony és forró, soha ne mozdítsd el a gyertyát.
Kerüld el a gyertya teljes leégését.
Használj a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezd stabil és hőálló felületre.
Győződj meg arról, hogy a gyertya feletti van kb 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni.
Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tarts távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót.
Mindig várd meg míg teljesen elalszik, vagy kihűl, mielőtt megérinted, vagy mozgatod, vagy felügyelet nélkül hagyod a gyertyát.
A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárold a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszed újra használatba.

Termék: Gyertyakészítő szett - Piros bogyók illat, Cerabella

Kategória: Ajándékötletek, Design gyertyák, Karácsonyi design gyertyák

Termékkód: KITCAN18

EAN: 8414665027906

Gyertyakészítő szett - Piros bogyók illat, Cerabella
5.990 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek