Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Gyertyatartó szögletes 20x50cm, Cerabella

Cerabella - Spanyolország | SQUARE HOLDER 20X50

Rusztikus fém gyertyatartó állvány szögletes formában. Magasra nyúló mérete (20x50cm) miatt hangulatos dísze lehet nappalinak, kerti terasznak, közösségi tereknek. Az állvány és a méretében tökéletesen hozzá passzoló (20x30cm) gyertya külön kapható. A gyertyát ide kattintva tekintheti meg. A gyertya külső viasza nem ég el, a gyertyához tartozik 3db mécses üvegben, ez világítja meg. Így az állvány és a design gyertya örök darabja lehet otthonának.

Kézzel készült illatos és design gyertyák különböző színekben és alakzatokban, amelyek csodás hangulatot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Cerabella története a 19. században kezdődött egy apró barcelonai gyertyaműhellyel. Azokban az időkben a viaszt a mediterrán nap sugaraival fehérítették, hogy a nap végén a gyertyák világosságot árasszanak az éjjeli sötétségben. A társadalom modernizációjával a Cerabella is megújult, de a kézművesség megmaradt. 150 éves tapasztalattal készítik a gyertyákat igazi alkotásként. A kézzel készített termékek, a manuális munkafolyamatok kihívást jelentenek felgyorsult világunkban. Meg kell őrizni, mint egy lángot az idő sodrásában.

A termék állati összetevőket nem tartalmaz.

Használati tanácsok
Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül.
A gyertyákat tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.
Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújts gyertyát.
Amíg a viasz folyékony és forró, soha ne mozdítsd el a gyertyát.
Kerüld el a gyertya teljes leégését.
Használj a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezd stabil és hőálló felületre.
Győződj meg arról, hogy a gyertya feletti van kb 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni.
Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tarts távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót.
Mindig várd meg míg teljesen elalszik, vagy kihűl, mielőtt megérinted, vagy mozgatod, vagy felügyelet nélkül hagyod a gyertyát.
A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárold a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszed újra használatba.

Termék: Gyertyatartó szögletes 20x50cm, Cerabella

Kategória: Akciós termékek, Design gyertyák, Óriás hangulatgyertyák 30% kedvezménnyel

Termékkód: FBASEQ5

EAN: 8414665025773

Használati útmutató: Design gyertyák

A gyertya nem tartozéka az állványnak, külön vásárolható meg!
Gyertyatartó szögletes 20x50cm, Cerabella
16.093 Ft
22.990 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek