Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Illatgyertya 100h sötét üvegben - Perzsa lime & mandarin illat, Cote Noire

Côte Noire / Egyesült Királyság | GOLD 450 Citron vert la mandarine - Persian

A Côte Noir gyertyákban használt ecoluxe viasz 100% -ban természetes, biológiailag lebontható és használat közben sem mérgező. Szójaviasz, méhviasz és kókuszviasz egyedülálló keveréke. A használt speciális viasz lassú égésű, amely lehetővé teszi, hogy a gyertyák hosszabb ideig tarthassanak, mint a legtöbb versenytársaké. A gyertyákhoz használt gyönyörű tartók biztosítják, hogy vásárlók a gyertyát elégetve is megtartsák a terméket. Sok vásárló még a csomagolást is újra használja! A gyertyatartókat úgy szinezték, hogy a nem szépen vagy részlegesen leégett gyertyák az üveg mögött rejtve maradnak. Minden gyertya fedéllel rendelkezik, amely megvédi őket a portól és biztosítja, hogy akkor is tetszetősek ha nem használják őket. Ellentétben a parafin gyertyákkal, a Côte Noire gyertyái tisztán égnek minimális füstöt vagy kormot eredményezve. Kiváló a gyertyák illathatása akár használaton kívül akár égés közben, az illat az egész égési idő alatt kitart.


A Côte Noire termékcsalád illatanyagait francia tartományok ihlették és mindegyik arra törekszik, hogy egyfajta francia életérzést ragadjon meg. A vidéki élttől inspirálva készítettek egy sor testes illatanyagot, melyben a cukrászsüteményeket a zamatos gyümölcsökkel és virágokkal kombinálták.


Égési ideje 100 óra.


Perzsa lime & mandarin illat:

A mandarin virágával és arab fűszerekkel lágyított intenzív lime. Tökéletes illat az érzékek felfrissítésére és bármely szoba felélénkítésére.


Ez a limitált kiadás fekete üvegben érkezik elegáns, arany színű Côte Noire címerrel díszítve.

Termék: Illatgyertya 100h sötét üvegben - Perzsa lime & mandarin illat, Cote Noire

Kategória: illatos gyertyák, Akciós termékek, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: GML45022

EAN: 5060361158807

Illatgyertya 100h sötét üvegben - Perzsa lime & mandarin illat, Cote Noire
10.132 Ft
12.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek