Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Illatgyertya 25h ezüst üvegben - Jázmin virág illat, Cote Noire

Côte Noire / Egyesült Királyság | SILVER 75 Fleur de th au Jasmin

A Côte Noir gyertyákban használt ecoluxe viasz 100%-ban természetes, biológiailag lebontható és használat közben sem mérgező. Szójaviasz, méhviasz és kókuszviasz egyedülálló keveréke. A  használt speciális viasz lassú égésű, amely lehetővé teszi, hogy a gyertyák hosszabb ideig tarthassanak, mint a legtöbb versenytársaké. A gyertyákhoz használt gyönyörű tartók biztosítják, hogy vásárlók a gyertyát elégetve is megtartsák a terméket. Sok vásárló még a csomagolást is újra használja! A gyertyatartókat úgy színezték, hogy a nem szépen vagy részlegesen leégett gyertyák az üveg mögött rejtve maradnak. Minden gyertya fedéllel rendelkezik, amely megvédi őket a portól és biztosítja, hogy akkor is tetszetősek legyenek ha nem használják őket. Ellentétben a parafin gyertyákkal, a Côte Noire gyertyái tisztán égnek minimális füstöt vagy kormot eredményezve. Kiváló a gyertyák illathatása akár használaton kívül akár égés közben, az illat az egész égési idő alatt kitart.


A Côte Noire termékcsalád illatanyagait francia tartományok ihlették és mindegyik arra törekszik, hogy egyfajta francia életérzést ragadjon meg. A vidéki élttől inspirálva készítettek egy sor testes illatanyagot, melyben a cukrászsüteményeket a zamatos gyümölcsökkel és virágokkal kombinálták.


Égési ideje 25 óra.


Jázmin virág tea illat:

Megrészegítő illat, amely a jázmin virágok és a zöld tea illatával tölti be a szobáját. Melati jázmin fejillat kapcsolódik szívillatában és alapillatában a narancsvirág és a jázminlevél jegyeihez.


Ez a limitált kiadás ezüstös üvegben érkezik elegáns, ezüst színű Côte Noire címerrel díszítve.

Termék: Illatgyertya 25h ezüst üvegben - Jázmin virág illat, Cote Noire

Kategória: illatos gyertyák

Termékkód: GMS07520

EAN: 5060361156810

Használati útmutató: illatos gyertyák

Illatgyertya 25h ezüst üvegben - Jázmin virág illat, Cote Noire
5.690 Ft
1 db - +