Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Illatgyertya 25h sötét üvegben - Prosecco illat, Cote Noire

Côte Noire / Egyesült Királyság | GOLD 75 Prosecco

A Côte Noire gyertyákban használt ecoluxe viasz 100%-ban természetes, biológiailag lebontható és használat közben sem mérgező. Szójaviasz, méhviasz és kókuszviasz egyedülálló keveréke. A  használt speciális viasz lassú égésű, amely lehetővé teszi, hogy a gyertyák hosszabb ideig tarthassanak, mint a legtöbb versenytársaké. A gyertyákhoz használt gyönyörű tartók biztosítják, hogy vásárlók a gyertyát elégetve is megtartsák a terméket. Sok vásárló még a csomagolást is újra használja! A gyertyatartókat úgy színezték, hogy a nem szépen vagy részlegesen leégett gyertyák az üveg mögött rejtve maradnak. Minden gyertya fedéllel rendelkezik, amely megvédi őket a portól és biztosítja, hogy akkor is tetszetősek legyenek ha nem használják őket. Ellentétben a parafin gyertyákkal, a Côte Noire gyertyái tisztán égnek minimális füstöt vagy kormot eredményezve. Kiváló a gyertyák illathatása akár használaton kívül akár égés közben, az illat az egész égési idő alatt kitart.

Égési ideje 25 óra.

A Côte Noire termékcsalád illatanyagait francia tartományok ihlették és mindegyik arra törekszik, hogy egyfajta francia életérzést ragadjon meg. A vidéki élettől inspirálva készítettek egy sor testes illatanyagot, melyben a cukrászsüteményeket a zamatos gyümölcsökkel és virágokkal kombinálták.

Prosecco illat:
A ropogós gyümölcsös illat, fejillatában perzsa füge, szívillatában fekete ribizli és alapillatában pézsma virág. Ez az ünnep tökéletes illata!

Ez a limitált kiadás fekete üvegben érkezik elegáns, arany színű Côte Noire címerrel díszítve.

Termék: Illatgyertya 25h sötét üvegben - Prosecco illat, Cote Noire

Kategória: illatos gyertyák, Akciós termékek, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: GML07532

EAN: 5060361156872

Illatgyertya 25h sötét üvegben  - Prosecco illat, Cote Noire
3.983 Ft
5.690 Ft

A termék nincs készleten.

Készlet: 0 db

Értesítő e-mail kérése

Utoljára megtekintett termékek