Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Illatgyertya 60 h ezüst üvegben - Pink pezsgő illat, Cote Noire

Côte Noire / Egyesült Királyság | SILVER 185 Champagne Rosé

A Côte Noir gyertyákban használt ecoluxe viasz 100% -ban természetes, biológiailag lebontható és használat közben sem mérgező. Szójaviasz, méhviasz és kókuszviasz egyedülálló keveréke. A használt speciális viasz lassú égésű, amely lehetővé teszi, hogy a gyertyák hosszabb ideig tarthassanak, mint a legtöbb versenytársaké. A gyertyákhoz használt gyönyörű tartók biztosítják, hogy vásárlók a gyertyát elégetve is megtartsák a terméket. Sok vásárló még a csomagolást is újra használja! A gyertyatartókat úgy szinezték, hogy a nem szépen vagy részlegesen leégett gyertyák az üveg mögött rejtve maradnak. Minden gyertya fedéllel rendelkezik, amely megvédi őket a portól és biztosítja, hogy akkor is tetszetősek ha nem használják őket. Ellentétben a parafin gyertyákkal, a Côte Noire gyertyái tisztán égnek minimális füstöt vagy kormot eredményezve. Kiváló a gyertyák illathatása akár használaton kívül akár égés közben, az illat az egész égési idő alatt kitart.


A Côte Noire termékcsalád illatanyagait francia tartományok ihlették és mindegyik arra törekszik, hogy egyfajta francia életérzést ragadjon meg. A vidéki élttől inspirálva készítettek egy sor testes illatanyagot, melyben a cukrászsüteményeket a zamatos gyümölcsökkel és virágokkal kombinálták.


Pink pezsgő illat:

Ez a ropogós, gyümölcsös illat az illatok ünnepe, garantáltan bármely napot különlegessé tesz. Fejillatában szikrázó eper, szívillatában szeder, tartós alapillatában pinot noir szőlő.  Ez a limitált kiadás ezüstös üvegben érkezik elegáns, ezüst színű Côte Noire címerrel díszítve.

Termék: Illatgyertya 60 h ezüst üvegben - Pink pezsgő illat, Cote Noire

Kategória: illatos gyertyák

Termékkód: GMS18518

EAN: 5060361155394

Illatgyertya 60 h ezüst üvegben - Pink pezsgő illat, Cote Noire
8.990 Ft
1 db - +