Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Illatgyertya 60h sötét üvegben - Konyak & dohány illat, Cote Noire

Côte Noire / Egyesült Királyság | Cognac Et Le Tabac - Cognac & Tabacco - GOLD

A Côte Noir gyertyákban használt ecoluxe viasz 100% -ban természetes, biológiailag lebontható és használat közben sem mérgező. Szójaviasz, méhviasz és kókuszviasz egyedülálló keveréke. A  használt speciális viasz lassú égésű, amely lehetővé teszi, hogy a gyertyák hosszabb ideig tarthassanak, mint a legtöbb versenytársaké. A gyertyákhoz használt gyönyörű tartók biztosítják, hogy vásárlók a gyertyát elégetve is megtartsák a terméket. Sok vásárló még a csomagolást is újra használja! A gyertyatartókat úgy szinezték, hogy a nem szépen vagy részlegesen leégett gyertyák az üveg mögött rejtve maradnak. Minden gyertya fedéllel rendelkezik, amely megvédi őket a portól és biztosítja, hogy akkor is tetszetősek legyenek ha nem használják őket. Ellentétben a parafin gyertyákkal, a Côte Noire gyertyái tisztán égnek minimális füstöt vagy kormot eredményezve. Kiváló a gyertyák illathatása akár használaton kívül akár égés közben, az illat az egész égési idő alatt kitart.


A Côte Noire termékcsalád illatanyagait francia tartományok ihlették és mindegyik arra törekszik, hogy egyfajta francia életérzést ragadjon meg. A vidéki élttől inspirálva készítettek egy sor testes illatanyagot, melyben a cukrászsüteményeket a zamatos gyümölcsökkel és virágokkal kombinálták.

Konyak & dohány illat: Egy meleg, bőrben és szivar aromában gazdag illat - egy este tökéletes lezárásaként. Bergamott és szerecsendió fejillat, cédrusfa és érlelt bőr szívillat, pézsma, dohány és konyak alapillattal. 

Termék: Illatgyertya 60h sötét üvegben - Konyak & dohány illat, Cote Noire

Kategória: illatos gyertyák, Akciós termékek, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: GML18524

EAN: 5060361156759

Illatgyertya 60h sötét üvegben - Konyak & dohány illat, Cote Noire
6.743 Ft
8.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek