Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Illatos gyertya arany fémtartóban 9x7,5cm - Arany, Cerabella

Cerabella - Spanyolország | GOLDEN METAL GLASS WISE

A Napkeleti bölcsek sorozat darabjai a Cerabella gyertyái között is különlegesek, hiszen még a nemesfém poharak is igazi kézműves termékek a viasz mellett. A sorozat illatkészletét a három Napkeleti bölcs kincsei ihlették.

A karácsonyi sorozat Arany illata arra az arany dobozra emlékeztet, amelyet a fehér hajú bölcs ember tartott a kezében: sáfrány és ámbra, római citrusfélék és a Pergamon kertjéből származó rózsák eleganciája alkotja ezt az illatösszeállítást. Nagyon nemes és elegáns illat!

Égési idő min. 40 óra
100% szójaviasz, természetes esszenciák, pamut kanóc
Mérete: 9 x 7,5 cm

Kézzel készült illatos és design gyertyák különböző színekben és alakzatokban, amelyek csodás hangulatot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Cerabella története a 19. században kezdődött egy apró barcelonai gyertyaműhellyel. Azokban az időkben a viaszt a mediterrán nap sugaraival fehérítették, hogy a nap végén a gyertyák világosságot árasszanak az éjjeli sötétségben. A társadalom modernizációjával a Cerabella is megújult, de a kézművesség megmaradt. 150 éves tapasztalattal készítik a gyertyákat igazi alkotásként. A kézzel készített termékek, a manuális munkafolyamatok kihívást jelentenek felgyorsult világunkban. Meg kell őrizni, mint egy lángot az idő sodrásában.

A termék állati összetevőket nem tartalmaz.

Használati tanácsok
Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül.
A gyertyákat tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.
Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújts gyertyát.
Amíg a viasz folyékony és forró, soha ne mozdítsd el a gyertyát.
Kerüld el a gyertya teljes leégését.
Használj a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezd stabil és hőálló felületre.
Győződj meg arról, hogy a gyertya feletti van kb 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni.
Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tarts távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót.
Mindig várd meg míg teljesen elalszik, vagy kihűl, mielőtt megérinted, vagy mozgatod, vagy felügyelet nélkül hagyod a gyertyát.
A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárold a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszed újra használatba.

Termék: Illatos gyertya arany fémtartóban 9x7,5cm - Arany, Cerabella

Kategória: illatos gyertyák, Design gyertyák, Karácsonyi design gyertyák

Termékkód: WISEDO

EAN: 8414665170046

Illatos gyertya arany fémtartóban 9x7,5cm - Arany, Cerabella
11.990 Ft
1 db +