Lakás, iroda és üzleti illatosítás

iPuro Kapszulás diffúzor akkumulátorral telefontöltővel

iPuro / Németország | ipuro air pearls electric big cube black

Az iPuro Big Cube kapszulás illatosító diffúzor a parfüm varázsát hozza el otthonába még a nagyobb szobákba is. Ha az okostelefon rendelkezik Qi vezeték nélküli töltési funkcióval, felfedezheti az integrált vezeték nélküli töltőállomás további előnyeit. A töltőállomásról levéve is működik, akkumulátorral is rendelkezik. Az iPuro Air Pearls elektronikus diffúzorokat kifejezetten az ipuro Air Pearls kapszulákhoz fejlesztették ki. A kapszulák kompatibilisek minden iPuro elektromos termékhez. A finom parfümök lassan szabadulnak fel a légtérbe és a jólét érzését teremtik meg egyedülálló módon. Válassza ki kedvenc Air Pearls kapszuláit és érezze a parfümök szelíd varázsát otthonában. 20 négyzetméteres belső térhez ajánlott.

A készüléknek három funkciója van:
1) Időszakos működés: Érintse meg  az iPuro logót egyszer. A LED fehéren világít. Ebben az üzemmódban a készülék 20 percre bekapcsol utána 5 percig kikapcsolt állapotban van váltakozva, majd 7 óra elteltével a készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol.
2) Folyamatos működés: Érintse meg az iPuro logót kétszer. A LED fény zöldre vált. Ebben az üzemmódban a készülék 5 órán keresztül folyamatosan működik majd a készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol.
Érintse meg  az iPuro logót háromszor, ha a készüléket készenléti állapotba kívánja kapcsolni.
Ha a készülék készenléti állapotban van és 30 percig nem használja, akkor automatikusan kikapcsol.
3) Töltési funkció: A készülék tetején lévő Qi töltőállomás vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. Ez a töltési funkció csak Qi-kompatibilis okostelefonokkal működik.
Maximális működési idő egy töltéssel: 54 óra a Qi töltő használata nélkül.

Az iPuro Big Cube kapszulás illatosító diffúzorhoz való illatkapszulákat itt találja.

Termék: iPuro Kapszulás diffúzor akkumulátorral telefontöltővel

Kategória: kapszulás illatosító

Termékkód: IPU1003

EAN: 4051281508491

Az iPuro Big Cube kapszulás illatosító diffúzor illatkapszula használatával működik.
iPuro Kapszulás diffúzor akkumulátorral telefontöltővel
24.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek