Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Kapszulás illatosító diffúzor fekete plug-in, iPuro

iPuro / Németország | ipuro air pearls electric plug-in cube black

Vigye magával kedvenc lakásparfümjét minden utazáshoz az iPuro plug-in cube kapszulás illatosító diffúzor segítségével. Az iPuro Air Pearls elektronikus diffúzorokat kifejezetten az ipuro Air Pearls kapszulákhoz fejlesztették ki. A kapszulák kompatibilisek minden iPuro elektromos termékhez. A finom parfümök lassan szabadulnak fel a légtérbe és a jólét érzését teremtik meg egyedülálló módon. Válassza ki kedvenc Air Pearls kapszuláit és érezze a parfümök szelíd varázsát bármerre utazik. 12 négyzetméteres belső térhez ajánlott.

A készülék két funkcióval rendelkezik:
1)Időszakos működés: : Érintse meg  az iPuro logót egyszer. A LED fehéren világít. Ebben az üzemmódban a készülék 10 percre bekapcsol utána 5 percig kikapcsolt állapotban van váltakozva, majd 5 óra elteltével a készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol.
2) Folyamatos működés: Érintse meg  az iPuro logót kétszer. A LED fény zöldre vált. Ebben az üzemmódban a készülék 3 órán keresztül folyamatosan működik. A készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol. Érintse meg  az iPuro logót háromszor ha a készüléket készenléti állapotba kívánja kapcsolni. Ha a készülék készenléti állapotban van és 30 percig nem használja, akkor automatikusan kikapcsol.

Az iPuro Plug-in kapszulás illatosító diffúzorhoz való illatkapszulákat itt találja.

Termék: Kapszulás illatosító diffúzor fekete plug-in, iPuro

Kategória: kapszulás illatosító

Termékkód: IPU1001

EAN: 4051281508439

Az iPuro Big Cube kapszulás illatosító diffúzor illatkapszula használatával működik.
Kapszulás illatosító diffúzor fekete plug-in, iPuro
9.900 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek