Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Kapszulás illatosító diffúzor mini akkumulátorral, iPuro

iPuro / Németország | ipuro air pearls electric mini cube black

Az iPuro Air Pearls mini cube kapszulás illatosító diffúzor a parfüm varázsát hozza el otthonába. Az iPuro Air Pearls elektronikus diffúzorokat kifejezetten az ipuro Air Pearls kapszulákhoz fejlesztették ki. A kapszulák kompatibilisek minden iPuro elektromos termékhez. A finom parfümök lassan szabadulnak fel a légtérbe és a jólét érzését teremtik meg egyedülálló módon. Válassza ki kedvenc Air Pearls kapszuláit és érezze a parfümök szelíd varázsát otthonában. 15 négyzetméteres belső térhez ajánlott.

A készülék két funkcióval rendelkezik:
1)Időszakos működés: : Érintse meg  az iPuro logót egyszer. A LED fehéren világít. Ebben az üzemmódban a készülék 10 percre bekapcsol utána 5 percig kikapcsolt állapotban van váltakozva, majd 5 óra elteltével a készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol.
2) Folyamatos működés: Érintse meg  az iPuro logót kétszer. A LED fény zöldre vált. Ebben az üzemmódban a készülék 3 órán keresztül folyamatosan működik. A készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol. Érintse meg  az iPuro logót háromszor ha a készüléket készenléti állapotba kívánja kapcsolni. Ha a készülék készenléti állapotban van és 30 percig nem használja, akkor automatikusan kikapcsol.
Maximális működési idő egy töltéssel: 10 óra.

Az iPuro Mini Cube kapszulás illatosító diffúzorhoz való illatkapszulákat itt találja.

Termék: Kapszulás illatosító diffúzor mini akkumulátorral, iPuro

Kategória: Akciós termékek, kapszulás illatosító

Termékkód: IPU1002

EAN: 4051281508460

Az iPuro Big Cube kapszulás illatosító diffúzor illatkapszula használatával működik.
Kapszulás illatosító diffúzor mini akkumulátorral, iPuro
9.793 Ft
13.990 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek