Lakás, iroda és üzleti illatosítás

KLINTA Masszázs illatgyertya 18h - Bambusz és olívavirág illat

Klinta / Svédország | Bambu & Olivblomma

A KLINTA kisméretű masszázsgyertya körülbelül 18 órán át ég és különös figyelemmel kiválasztott illatok széles választékában érhető el. A termék használatával akár mindennap luxuskényeztetésben lehet részünk, de ajándéknak is tökéletes választás. Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek. A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a paraffinból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:
1. lépés: A gyertya meggyújtása és 5-10 percig történő égetése
2. lépés: A gyertya elfújása után a megolvadt olaj bőrre történő felvitele
3. lépés: Az olaj bőrbe masszírozása

Bambusz és olívavirág illat:
A zöld bambusz és az olívaolaj friss keveréke a fekete bors, az ánizs, a vízi jácint és a bergamott jegyeivel és a tölgymoha és pézsma felhangjaival. Egy igazán könnyű és légies illat, amilyet egy üvegházban érezhetünk. Sokak szerint a Klinta leggyengédebb illata.

Termék: KLINTA Masszázs illatgyertya 18h - Bambusz és olívavirág illat

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, illatgyertya, masszázsgyertyák, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: K0152

EAN: 7340141000044

KLINTA Masszázs illatgyertya 18h - Bambusz és olívavirág illat
2.332 Ft
2.990 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek