Lakás, iroda és üzleti illatosítás

KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Friss pamut illat

Klinta / Svédország | Nytvättat

A KLINTA nagyméretű masszázsgyertya körülbelül 45 órán át ég és különös figyelemmel kiválasztott illatok széles választékában érhető el. Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek. A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a paraffinból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:
1. lépés: A gyertya meggyújtása és 5-10 percig történő égetése
2. lépés: A gyertya elfújása után a megolvadt olaj bőrre történő felvitele
3. lépés: Az olaj bőrbe masszírozása

Friss pamut illat:
Egy tiszta, friss és valódi illat, amely felidézi a régmúlt mosókonyháinak és a kiteregetett, szél fújta száradó ruháknak emlékét.  Olyan bestseller, amely a frissen szellőztetett otthon érzését kelti.

Termék: KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Friss pamut illat

Kategória: Gyertyák, illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, masszázsgyertyák, Gyertyavásár akár -30%, Svéd wellness akció a fenntarthatóság jegyében

Termékkód: K0239

EAN: 7340141000549

Használati útmutató: illatos gyertyák, masszázsgyertyák

KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Friss pamut illat
4.543 Ft
6.490 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek