Lakás, iroda és üzleti illatosítás

KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Gránátalma és menta illat

Klinta / Svédország | Gränatappl & Mint

A KLINTA nagyméretű masszázsgyertya körülbelül 45 órán át ég és különös figyelemmel kiválasztott illatok széles választékában érhető el.
Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek.
A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a paraffinból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:
1. lépés: A gyertya meggyújtása és 5-10 percig történő égetése
2. lépés: A gyertya elfújása után a megolvadt olaj bőrre történő felvitele
3. lépés: Az olaj bőrbe masszírozása

Gránátalma és menta illat:
A grapefruit, a citrom és a narancs csodálatos keveréke a piros bogyós gyümölcsök és a zúzott gránátalma magok friss árnyalataival kombinálva. Nyomokban friss menta levelekkel, ez egy nagyon élénk és könnyen szerethető illat.

Termék: KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Gránátalma és menta illat

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, natúr illatgyertya, masszázsgyertyák, Gyertyavásár akár -30%, Svéd wellness akció a fenntarthatóság jegyében

Termékkód: K0256

EAN: 7340141000419

Használati útmutató: illatos gyertyák, , masszázsgyertyák

KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Gránátalma és menta illat
4.543 Ft
6.490 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek