Lakás, iroda és üzleti illatosítás

KLINTA Masszázs illatgyertya 85h - Narancsvirág és levendula illat

Klinta / Svédország | Apelsinblomma & Lavendel

Pazar választás a KLINTA három kanócos luxus masszázsgyertyája amikor igazán kényeztetésre van szükségünk. A 3 kanóc együttesen 85 órán át világít. Hangulat a maximumon! Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek. A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a paraffinból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:
1. lépés: A gyertya meggyújtása és 5-10 percig történő égetése
2. lépés: A gyertya elfújása után a megolvadt olaj bőrre történő felvitele
3. lépés: Az olaj bőrbe masszírozása

Narancsvirág és levendula illat:
Tiszta levendulaolajat citrusos narancsvirággal kevertek, hogy egy modern, mégis klasszikus, friss és felemelő illatot adjon. A Narancsvirág és levendula már a kezdetektől fogva megvolt, és a Klinta egyik legfontosabb illata lett. Virágok, fák és gyógynövények illóolajaiból készült - tiszta növényi olajok, nem parfüm.

Termék: KLINTA Masszázs illatgyertya 85h - Narancsvirág és levendula illat

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, natúr illatgyertya, masszázsgyertyák, Gyertyavásár akár -30%, Svéd wellness akció a fenntarthatóság jegyében

Termékkód: K1202

EAN: 7340141000877

Használati útmutató: illatos gyertyák, , masszázsgyertyák

KLINTA Masszázs illatgyertya 85h - Narancsvirág és levendula illat
12.593 Ft
17.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek