Lakás, iroda és üzleti illatosítás

KLINTA Pálcás illatosító diffúzor 50ml - Arany, tömjén és mirha illat

Klinta / Svédország | REED DIFFUSERS 50 ml, Gold, Frankincense & Myrrh

A Klinta parfüm diffúzorai ugyanolyan tiszta és gyengéd illatúak, mint gyertyái. Ezek előállításánál is úgy döntöttek, hogy a természetes és környezetbarát utat választják. Ellentétben legtöbb más diffúzorokkal, amelyek jellemzően nagy mennyiségű alkoholt, glikolt és acetont tartalmaznak, a Klinta-nál egy kicsit keményebben próbálkoztak és növényi olajat használtak, ami ugyanolyan hatékony illatátviteli képességgel rendelkezik, mint a versenytársaké csak az erős szagú alkoholos gőz nélkül. A Klinta pálcás diffúzorainak alapanyaga egy szójababból származó olaj, amely könnyen termeszthető, gyorsan növekszik és teljesen fenntartható gazdálkodást tesz lehetővé.Ehhez pedig egyszerűen hozzáadnak egy kis parfümöt vagy illóolajat.

Ez a dicső illatkombináció jóval a Három Bölcs ember érkezése előtt volt népszerű. A mirha és tömjén füstölőket a világ minden táján a templomokban, a nők pedig testaromákként használták a régi Perzsa Birodalomban. A svéd Klinta szereti a mély és gazdag aromák keverékét - citrom, érett narancs és édes vanília csodálatos trióban, pacsuli és virágos jázminnal. Egy szokatlan kombináció, amely valóban nyomot hagy mindenkiben.

Arany, tömjén és mirha illat:
A mirhát és tömjént a világ minden táján templomokban használták, a régi Perzsa Birodalomban pedig a nők testének illatosítója volt. Mély és gazdag aromák keverék: élénk citrom, érett narancs és édes vanília csodálatos elegye, sötétebb pacsuli és virágos jázmin jegyekkel.

Termék: KLINTA Pálcás illatosító diffúzor 50ml - Arany, tömjén és mirha illat

Kategória: pálcás diffúzorok, Natúr és vegán termékek, natúr illatosító diffúzorok

Termékkód: K0988

EAN: 7340141002673

Használati útmutató: pálcás diffúzorok, natúr illatosító diffúzorok

KLINTA Pálcás illatosító diffúzor 50ml - Arany, tömjén és mirha illat
6.490 Ft
1 db - +