Lakás, iroda és üzleti illatosítás

KLINTA Vegán illatgyertya 45h - Neroli, levendula és rozmaring illat

Klinta / Svédország | Neroli, Lavender & Rosemary

Rengeteg vegán alternatívája van a piacon a gyertyáknak és pálcás diffúzoroknak. A Klintánál arról vannak meggyőződve, hogy a vegán termékeknek minden és mindenki számára jónak kell lenniük. Nem elég, ha a termék nem tartalmaz állati összetevőket. Egyaránt fontos, hogy sem állat, sem ember, sem a környezet ne sérüljön a gyártás során. Ugyanilyen fontos az is, hogy az összetevők tiszták legyenek és közvetlenül a növényvilágból származzanak, hogy sem önt, sem mást a környezetében ne érje káros hatás a termékek használatakor. Ez magától értetődik, vagy nem? A VEGAN mindezt megadja, sőt egy kicsit többet is. Reméljük, hogy teljes mértékben értékelni fogja az finom illatokat és az abból eredő tiszta lelkiismeretet! Virágok, cserjék, fák és gyógynövények illóolajaiból készültek - így tiszta növényi olajok, mesterséges parfüm nélkül. Válasszon a három különböző éteres illat közül, amelyek diffúzor és gyertya változatban egyaránt megtalálhatók!

Neroli, levendula és rozmaring illat:
A tiszta levendulaolajat édes és citrusos narancsvirággal keverik, így friss és fűszeres illatot ad. Első nap óta jelen van a Klinta kínálatában, igazi klasszikus!

Ez az illat csak a VEGAN sorozatban kapható, és kizárólag illóolajokból készült.

Termék: KLINTA Vegán illatgyertya 45h - Neroli, levendula és rozmaring illat

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, natúr illatgyertya, Svéd wellness akció a fenntarthatóság jegyében

Termékkód: K4001

EAN: 7340141003045

Használati útmutató: illatos gyertyák,

Vegán termék!
KLINTA Vegán illatgyertya 45h - Neroli, levendula és rozmaring illat
4.543 Ft
6.490 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek