Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Aroma diffúzor 100ml - Capri Azul

Locherber Milano / Olaszország | Diffusor 100ml Capri Azul

100ml-es pálcás diffúzor kézzel festett üvegvázában. A fafedő kézzel készült a Locherber által szabadalmaztatott technikák szerint, formája egy római templom fővárosára emlékeztet, hogy ezzel emeljék ki az ókori Róma kultúrájának hatását létrehozva egy igazi Made in Italy dizájnt.

Capri Azul
Zöld, friss virágos illat bergamott és narancsvirág fejjegyeivel, zöld teával, galbanummal, feketeribizlivel, szantálfával és pézsmával  kombinálva.
A természet, a történelem és a kultúra rendkívüli keveréke - Capri egy mítosz, nincs párja a világon, inspiráló „múzsa” festők, zenészek, költők és gondolkodók számára minden korban.
A buja és érintetlen természet mélykék tengerrel körülvéve: a Locherber Milano Capri Azul illata tisztelgés a „Földközi-tenger gyöngyszeme” előtt, a sárm és a vonzerő előtt, amely mindig is megkülönböztette, és időtlen ikonná tette.
Aromás architektúrájában a mediterrán cserjés intenzív és beborító illatai találhatók meg: a citrom, narancs és mandarin friss és citrusos jegyei nyitnak, majd a Zagara (a jellegzetes narancsvirág) virágos jegyei, valamint a fűszeres kardamom és tealevél érkezik meg; végül édes és érzéki alapillat zár karamellizált vanília és fehér pézsma aromákkal.
A Capri Azul ott születik, ahol az ég és a tenger találkozik: friss és megérint, mint a tengeri szellő, bódít, mint egy mediterrán kert.
Fejjegyek: narancs, citrom, szicíliai mandarin
Szívjegyek: kardamom, narancsvirág, tealevél
Alapjegyek: karamellizált vanília, fehér pézsma

Termék: Locherber Milano Aroma diffúzor 100ml - Capri Azul

Kategória: pálcás diffúzorok

Termékkód: 440659

EAN: 8021685016003

Használati útmutató: pálcás diffúzorok

Locherber Milano Aroma diffúzor 100ml - Capri Azul
18.490 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek