Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Locherber Milano Autóillatosító - Azad Kashmere

Locherber Milano / Olaszország | Car Fragrance Sachet With Clip Azad Kashmere - Skyline

Locherber Milano illatok utazás közben is: exkluzív szövettasakokban rejlő illatokat egy állítható csíptető segítségével rögzíthetjük a szellőzőrácsra.

Azad Kashmere
Virágos, fás és púderes illat, melynek fejjegyei a bergamott és a marokkói jázmin, a gyöngyvirág, az írisz és az ébenfa vanília, pacsuli, pézsma, ámbra és szantálfa kombinációja.
Képzelje el a csendet! Képzeljen maga elé nagy kontrasztokat: a hegyek elérhetetlen csúcsaitól a hatalmas völgyekig, a lehetséges legnagyobb hőingadozásokat. Ez Kasmír, egy vidék Pakisztán, Kína és India között, ahol a víz („Ka”) a folyókból gyorsan elpárolog („Shimir”); egy történelemben gazdag ország, amely sokszor zaklatott, de hosszú múltra visszatekintő hagyományokkal rendelkezik, amelyek évszázadok óta a szultánok és maharadzsák uralják és a híres szövetek, mint például a kasmír és a pashmina világkereskedelmének nagy központja. Az Azad jelentése: „szabad” - ez egy illat azoknak, akik korlátok nélkül akarják érezni magukat, egy finom illat, amely minden térbe jól illeszkedik.

Termék: Locherber Milano Autóillatosító - Azad Kashmere

Kategória: autóillatosító szellőzőrácsra

Termékkód: 410490

EAN: 8021685620781

Használati útmutató: autóillatosító szellőzőrácsra

Locherber Milano Autóillatosító - Azad Kashmere
11.490 Ft

A termék nincs készleten.

Készlet: 0 db

Értesítő e-mail kérése

Utoljára megtekintett termékek