Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Rose 500ml - Peau de Soie

Maison Berger / Franciaország | PARF 500ML PEAU DE SOIE

A Maison Berger katalitikus lámpa utántöltők csak és kizárólag a katalitikus lámpákhoz használhatóak, amelyeket IDE KATTINTVA érhet el!

Ez nem egy átlagos virágillat! Egyedülállóan kifinomult, ez az illat megragadja a puha bőr és a gyengéd simogatások érzését. A Peau de Soie testparfümmel a híres francia tervező, Philippe Starck Dominique Ropion vezető parfümőrrel dolgozott együtt, hogy meglepő illatot alkosson nőies és férfias összhanggal. Most ezt a ragyogó, virágos parfümöt a Maison Berger Paris otthoni illattá formálta át. A púderes írisz, az érzéki fehér pézsma és a fás pacsuli az ellentmondások lenyűgöző játékát teremtik meg. A cseresznye, az ibolya és az írisz gyümölcsös, virágos akkordjait, melyeket a zamatos bergamott és az aromás jegyek energizálnak, kiegyensúlyozzák és feloldják a ciprusos árnyalatok és a földes pacsuli. Tedd felejthetetlenné a teredet egy francia kiválóságot felvonultató illattal, ahol élénk virágos aromák kavarognak a levegőben, akár a testet beborító selyem lágy érintése.

Használja bármelyik Maison Berger katalitikus lámpával, hogy megtisztítsa és finoman illatosítsa otthonát. A lámpák egyedülálló és szabadalmaztatott diffúziós rendszerrel rendelkeznek, amely segít eltüntetni a nemkívánatos szagokat és baktériumokat, miközben kedvenc illatát is szétszórja. Tisztítsa meg levegőjét francia módon.

Termék: Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Rose 500ml - Peau de Soie

Kategória: utántöltők, kiegészítők katalitikus lámpákhoz

Termékkód: 115106

EAN: 3127291151062

Használati útmutató: utántöltők, kiegészítők katalitikus lámpákhoz

Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Rose 500ml - Peau de Soie
6.990 Ft
1 db - +