Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Szürke 500ml - Peau de Pierre

Maison Berger / Franciaország | PARF 500ML PEAU DE PIERRE

A Maison Berger katalitikus lámpa utántöltők csak és kizárólag a katalitikus lámpákhoz használhatóak, amelyeket IDE KATTINTVA érhet el!

Néha férfias, néha nőies, de mindig elegáns, ez a francia otthoni parfüm valahol a merev meghatározások között helyezkedik el. A fűszeres és virágos, a híres francia tervező, Philippe Starck eredeti Peau de Pierre testparfümjét, amelyet Daphne Bugey parfümőr fejlesztett ki, a Maison Berger Paris otthoni illatként értelmezte. A bergamott zamatos jegyei csillogást adnak a fűszeres köménynek és kardamomnak. A fűszer a szívben folytatódik, ahol a fahéj és a szegfűszeg megeleveníti az angyalgyökér, a jázmin és a heliotróp virágos csokrát. Ez a mély kompozíció egy meleg ásványi alapra zár, amely pézsmás, vaníliás, borostyáns, sőt enyhén füstös. Teremts hihetetlenül elegáns légkört, amely az illatokon keresztül önvizsgálatra és felfedezésre hív.

Használja bármelyik Maison Berger katalitikus lámpával, hogy megtisztítsa és finoman illatosítsa otthonát. A lámpák egyedülálló és szabadalmaztatott diffúziós rendszerrel rendelkeznek, amely segít eltüntetni a nemkívánatos szagokat és baktériumokat, miközben kedvenc illatát is szétszórja. Tisztítsa meg levegőjét francia módon.

Termék: Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Szürke 500ml - Peau de Pierre

Kategória: utántöltők, kiegészítők katalitikus lámpákhoz

Termékkód: 115102

EAN: 3127291151024

Használati útmutató: utántöltők, kiegészítők katalitikus lámpákhoz

Maison Berger Paris Katalitikus Lámpa Utántöltő Starck Szürke 500ml - Peau de Pierre
6.990 Ft
1 db - +