Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Masszázs illatgyertya 18h - Pezsgő & Pink Grapefruit illat, KLINTA

Klinta / Svédország | Bubbel & Rosa Grapefruct

A KLINTA kisméretű masszázsgyertya körülbelül 18 órán át ég és különös figyelemmel kiválasztott illatok széles választékában érhető el. A termék használatával akár mindennap luxuskényeztetésben lehet részünk, de ajándéknak is tökéletes választás. Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek. A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a petróleumból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:
1. lépés: A gyertya meggyújtása és 5-10 percig történő égetése
2. lépés: A gyertya elfújása után a megolvadt olaj bőrre történő felvitele
3. lépés: Az olaj bőrbe masszírozása

Pezsgő és pink grapefruit illat:
A gyöngyöző pezsgő, savanykás grapefruit és édes szilva egy igazán népszerű és kifinomult illatot hoz össze. Oka van annak, hogy ez a Klinta legtöbbet eladott illata.

Termék: Masszázs illatgyertya 18h - Pezsgő & Pink Grapefruit illat, KLINTA

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, illatgyertya, masszázsgyertyák, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: K0151

EAN: 7340141000068

Masszázs illatgyertya 18h - Pezsgő & Pink Grapefruit illat, KLINTA
2.093 Ft
2.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek