Lakás, iroda és üzleti illatosítás

KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Japán cseresznyevirág illat

Klinta / Svédország | Japansk Körsbärsblom

A KLINTA nagyméretű masszázsgyertya körülbelül 45 órán át ég és különös figyelemmel kiválasztott illatok széles választékában érhető el. Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek.
A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a paraffinból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:
1. lépés: A gyertya meggyújtása és 5-10 percig történő égetése
2. lépés: A gyertya elfújása után a megolvadt olaj bőrre történő felvitele
3. lépés: Az olaj bőrbe masszírozása

Japán cseresznyevirág illat:
Szilva, körte, alma nyugszik pacsulis, fahéjas és vaníliás felhangokkal, a virágba borult japán cseresznyefák élénk alapillatán. Igazi kedvenc a virágkedvelők között.

Termék: KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Japán cseresznyevirág illat

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, illatgyertya, masszázsgyertyák, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: K0258

EAN: 7340141000464

KLINTA Masszázs illatgyertya 45h - Japán cseresznyevirág illat
5.062 Ft
6.490 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek