Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Masszázs illatgyertya 85 h - Málna & Birsalma illat, KLINTA

Klinta / Svédország | Hallon & Kvitten

Pazar választás a KLINTA három kanócos luxus masszázsgyertyája amikor igazán kényeztetésre van szükségünk. A 3 kanóc együttesen 85 órán át világít. Hangulat a maximumon! 

Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek. A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a petróleumból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:

Gyújtsa meg a gyertyát, várjon néhány percet és a megolvadt szójaviasz és olaj keveréket kézzel vigye fel a bőrre majd masszírozza be.


Málna és birsalma illat

Édes-savanyú, nap érlelte, lédús málna együtt a birsalma robbanásszerű gyümölcsös illatával. A Málna és birsalma egy ideje a Klinta első három illata között van és nem úgy tűnik, hogy bárhová is menne még egy darabig.

Termék: Masszázs illatgyertya 85 h - Málna & Birsalma illat, KLINTA

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek

Termékkód: K1215

Masszázs illatgyertya 85 h - Málna & Birsalma illat, KLINTA
17.990 Ft

A termék nincs készleten.

Értesítő e-mail kérése