Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Masszázs illatgyertya 85 h - Narancsvirág & Levendula illat, KLINTA

Klinta / Svédország | Apelsinblomma & Lavendel

Pazar választás a KLINTA három kanócos luxus masszázsgyertyája amikor igazán kényeztetésre van szükségünk. A 3 kanóc együttesen 85 órán át világít. Hangulat a maximumon! 

Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek. A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a petróleumból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:

Gyújtsa meg a gyertyát, várjon néhány percet és a megolvadt szójaviasz és olaj keveréket kézzel vigye fel a bőrre majd masszírozza be.


Narancsvirág és levendula illat:

Tiszta levendulaolajat citrusos narancsvirággal kevertek, hogy egy modern, mégis klasszikus, friss és felemelő illatot adjon. A Narancsvirág és levendula már a kezdetektől fogva megvolt, és a Klinta egyik legfontosabb illata lett. Virágok, fák és gyógynövények illóolajaiból készült - tiszta növényi olajok, nem parfüm.

Termék: Masszázs illatgyertya 85 h - Narancsvirág & Levendula illat, KLINTA

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek

Termékkód: K1202

Masszázs illatgyertya 85 h - Narancsvirág & Levendula illat, KLINTA
17.990 Ft
1 db - +