Lakás, iroda és üzleti illatosítás

KLINTA Masszázs illatgyertya 85h - Borostyán és tonkabab illat

Klinta / Svédország | Bärnsten & Tonkaböna

Pazar választás a KLINTA három kanócos luxus masszázsgyertyája amikor igazán kényeztetésre van szükségünk. A 3 kanóc együttesen 85 órán át világít. Hangulat a maximumon!  Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek. A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a paraffinból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.

Használati útmutató:
1. lépés: A gyertya meggyújtása és 5-10 percig történő égetése
2. lépés: A gyertya elfújása után a megolvadt olaj bőrre történő felvitele
3. lépés: Az olaj bőrbe masszírozása

Borostyán és tonkabab illat:
Meleg borostyán és füstös tonkabab, a francia parfüm és konyha világából származó krémes vanília és friss levendula felhangjaival izgalmas keveréket alkot. Egy szokatlan keverék, tele bájjal plusz egy kis energialökettel.

Termék: KLINTA Masszázs illatgyertya 85h - Borostyán és tonkabab illat

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, illatgyertya, masszázsgyertyák, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: K1274

EAN: 7340141002246

KLINTA Masszázs illatgyertya 85h - Borostyán és tonkabab illat
12.593 Ft
17.990 Ft

A termék nincs készleten.

Készlet: 0 db

Értesítő e-mail kérése

Utoljára megtekintett termékek