Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Masszázs illatgyertya 85h - Szantálfa illat, KLINTA

Klinta / Svédország | Sandeträ

Pazar választás a KLINTA három kanócos luxus masszázsgyertyája amikor igazán kényeztetésre van szükségünk. A 3 kanóc együttesen 85 órán át világít. Hangulat a maximumon! Három összetevő található a KLINTA gyertyákban: parfüm (bőrbarát illóolaj vagy illatanyag), és kétféle növényi olaj – szójaviasz és repceolaj. Tartósítószermentes, színezéket nem tartalmaz, parabénmentes, szulfátmentes, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. Állatkísérletmentes termékek. A parfüm keveredik a gyertyaviasszal, így végeredményül a gyertyák folyamatosan illatoznak az égetés során. A növényi viasz olvadáspontja sokkal alacsonyabb, mint a petróleumból készült termékek olvadáspontja. Az illatanyag sokkal lassabban párolog el és tartósan megmarad a kellemes illat. A kanóc kezeletlen pamutból készült.


Használati útmutató:
1. lépés: A gyertya meggyújtása és 5-10 percig történő égetése
2. lépés: A gyertya elfújása után a megolvadt olaj bőrre történő felvitele
3. lépés: Az olaj bőrbe masszírozása

Szantálfa illat:
Egy klasszikus illat, amelyet gyakran kevernek édes olajokkal. De a Klinta kínálatában mindennek megvan a saját helye. Egy meleg és fűszeres illat fás és füstös felhangokkal. A Klinta család eme legkevésbé édes, mégis kifinomult tagja épp olyan jól illik férfiakhoz, mint nőkhöz.

Termék: Masszázs illatgyertya 85h - Szantálfa illat, KLINTA

Kategória: illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, Akciós termékek, illatgyertya, masszázsgyertyák, Gyertyavásár akár -30%

Termékkód: K1226

EAN: 7340141002260

Masszázs illatgyertya 85h - Szantálfa illat, KLINTA
12.953 Ft
17.990 Ft
1 db - +
Utoljára megtekintett termékek