Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Méhviasz gyertya 8x20cm, Cerabella

Cerabella - Spanyolország | 8X20 BEESWAX CANDLE

8x20cm méhviaszgyertya. A méhviasz gyertyák bizonyítottan pozitív hatással bírnak. Égetésük nem jár környezetterhelő hatással, a füst kibocsájtása minimális. Természetes illatát a méznek és a növényi nektároknak köszönheti. Az összes ismert viasz közül a méhviasz rendelkezik a legmagasabb olvadásponttal, így égése kétszer tovább tart bármilyen más gyertyánál. Egy kutatás szerint a méhviasz gyertya a természet ajándéka számunkra, ami természetesen fényes fényt bocsájt ki a napével megegyező fényspektrumban. De a legmeggyőzőbb érv a méhviasz gyertya használata mellett, hogy égésekor olyan negatív ionokat bocsájt ki, amely képes megkötni a levegő por, pollen és baktérium tartalmát az allergén anyagokkal együtt. Az így elnehezülő részecskék a gravitáció hatására aztán a földre hullnak, ahol könnyen felporszívózhatjuk őket. Az egyetlen gyertya, ami jelentősen tisztítja és javítja az otthonod levegőjének minőségét. Egy természetes ionizátor, ami nyugtató hatással van az emberi testre. És mindezek mellet hypo-allergén, használata előnyős az asztmás, érzékeny, allergiás betegek számára. Az idő múlásával a méhviaszon fehér fátyol alakul ki, de ez a minőségében nem változtat a gyertyán, begyújtásával a viasz felmelegszik és a fehér fátyol eltűnik. [forrás: mrmez.hu]

Kézzel készült illatos és design gyertyák különböző színekben és alakzatokban, amelyek csodás hangulatot kölcsönöznek otthonod bármely helyiségének. Cerabella története a 19. században kezdődött egy apró barcelonai gyertyaműhellyel. Azokban az időkben a viaszt a mediterrán nap sugaraival fehérítették, hogy a nap végén a gyertyák világosságot árasszanak az éjjeli sötétségben. A társadalom modernizációjával a Cerabella is megújult, de a kézművesség megmaradt. 150 éves tapasztalattal készítik a gyertyákat igazi alkotásként. A kézzel készített termékek, a manuális munkafolyamatok kihívást jelentenek felgyorsult világunkban. Meg kell őrizni, mint egy lángot az idő sodrásában.

A termék állati összetevőket nem tartalmaz.

Használati tanácsok
Soha ne hagyj égő gyertyát felügyelet nélkül.
A gyertyákat tartsd távol a gyermekektől és a háziállatoktól.
Gyúlékony tárgyak közelében soha ne gyújts gyertyát.
Amíg a viasz folyékony és forró, soha ne mozdítsd el a gyertyát.
Kerüld el a gyertya teljes leégését.
Használj a gyertya méretéhez megfelelő gyertyatartót, és helyezd stabil és hőálló felületre.
Győződj meg arról, hogy a gyertya feletti van kb 1 méter szabad hely, annak érdekében, hogy a láng és a hő biztonságosan fel tudjon emelkedni.
Az egyenetlen égés, csöpögés és a korom elkerülése érdekében tarts távol minden olyan eszközt, amely huzatot hozhat létre, pl.: mennyezeti ventilátort vagy légkondicionálót.
Mindig várd meg míg teljesen elalszik, vagy kihűl, mielőtt megérinted, vagy mozgatod, vagy felügyelet nélkül hagyod a gyertyát.
A meleg hőmérséklet hatására a viasz megolvad. Tárold a gyertyákat száraz, hűvös helyen, amíg nem veszed újra használatba.

Termék: Méhviasz gyertya 8x20cm, Cerabella

Kategória: Akciós termékek, Design gyertya kiárusítás, illatos gyertyák, Natúr és vegán termékek, natúr illatgyertya

Termékkód: RUSC8X20

EAN: 8414665019581

Használati útmutató: illatos gyertyák, , Design gyertya kiárusítás

Méhviasz gyertya 8x20cm, Cerabella
6.196 Ft
15.490 Ft
1 db +
Utoljára megtekintett termékek