Lakás, iroda és üzleti illatosítás

Tearózsa kármin, üvegben - Rózsaszirmok illat, Cote Noire

Côte Noire / Egyesült Királyság | COTE NOIRE Tear drop tea rose in clear glass, carmine red

A luxus megjelenésű termékeket gyártó angol Côte Noire cég a nemzetközi illatmarketing piac egyik méltán népszerű és elismert tagja.

Ez a gyönyörű, élethű rózsadísz elegáns, könnycsepp formájú üvegben bármilyen belső teret egyedien díszít. A virágokat precízen kézzel készítették, és speciális, természetes bevonattal láttak el, amely élethű megjelenést és természetes érintést kölcsönöz a szirmoknak, mintha valódiak lennének. A virágot finom illatokkal felitatott gélben helyezték el. A virág mellé egy üveg bazsarózsa illatú parfüm tartozik, amelyet bármikor közvetlenül a rózsacsokorra permetezhet, hogy frissítse és fokozza az illatát. A vásárlók más illatok, akár saját parfümjük használatával meg is változtathatják virágaik illatát.

Gyönyörűen csomagolva, szalaggal ellátott díszdobozban vásárolható meg.

A Côte Noire örökvirágai egyedülállóak és dekoratív alternatívát kínálnak a hagyományos illatos termékeknek, mint az illatgyertyák és a parfüm diffúzorok. A virágszirmok selyemből készülnek glicerol bevonattal. Sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos gyertyák és diffúzorok. Lehet őket mosni a termék portalanítása és frissítése érdekében. Tiszta illatanyagot használnak a parfümpermetekben, minden virágot csak két-három naponta egyszer kell permetezni, hogy folyamatosan erősen illatozzanak. A termékekhez tartozó parfüm két-három hónapig tart.

Termék: Tearózsa kármin, üvegben - Rózsaszirmok illat, Cote Noire

Kategória: design diffúzorok

Termékkód: STR07

EAN: 5060361152966

Tearózsa kármin, üvegben - Rózsaszirmok illat, Cote Noire
18.990 Ft
1 db +