Côte Noire

Az angol Côte Noire gyönyörű luxus megjelenésű diffúzorai lélegzetelállító látványt nyújtanak a lakásokban, üzletekben és irodákban. A Côte Noire termékek már jelentős helyet foglalnak el a nemzetközi illatmarketing piacon. Európában Franciaországban és az Egyesült Királyságban értékesítik, de világszerte Ausztráliában és Új-Zélandon is megvásárolhatók.

Tovább a termékekhez


Divinessenze

A Divinessenze a természetes egyszerűség tükröződése. Története 1995-ben kezdődött egy kis laboratóriumban Olaszország déli részén, ahol az alkímia tudományával megáldott tulajdonos gyümölcsök, olajok és gyanták illóanyagaiból speciális illatokat állított elő. A Divinessenze teljes mértékben elkötelezett a természet védelme iránt, letisztult, kifinomult hangulatot sugárzó termékeik előállítása a környezetünk védelme mellett történik.

Tovább a termékekhez


ÉDIT(h)

Az 1905-ben alapított japán cég, a Moriyama INC. bevezette a ÉDIT(h) márkát, melynek hagyományos kézműves anyagokból készülő termékei egyszerre nyújtják a luxus és harmónia érzetét. Nagy hangsúlyt fektetnek az illatokkal összhangban lévő megjelenésre is, büszkék arra, hogy nemrégiben megkapták az iparág első Good Design Award-ját.

Tovább a termékekhez


KLINTA

A céget egy svéd házaspár, Lisa & Simon Stevens saját ötlete alapján hozta létre. A fenntarthatóság jegyében a megújuló erőforrásként számon tartott természetes olajokból készítik termékeiket, amelyek test- és masszázsolajként is felhasználhatók. Lisa, a cég egyik alapító tulajdonosa a mai napig ragaszkodik ahhoz, hogy a viasz kizárólag természetes anyagokból készüljön, és a gyertyákat kézzel öntsék. Az illatok előállításánál inspirációt talál a kertből, az erdő, a tó, az otthon és a virágos rétek eszenciájából. Liza állítja: „...minden termékünk kézműves munka eredménye, amelytől az emberek jobban érzik magukat.”

Tovább a termékekhez

MUHÀ

Az olasz MUHÀ több, mint 25 éve szenvedélyesen fejleszti termékeit, felméri az új vásárlói igényeket és ez alapján új illattal és designnal kápráztatja el vásárlóit. Így születnek újjá folyamatosan a MUHÀ készítmények, igy fejlődnek a parfümök, amelyek az elegancia, könnyedség és szépség mellett fantasztikus illatokat árasztanak. A cég számára fontos az ár-érték aránya, azaz elegáns termékeket hoz létre megfizethető áron.

Tovább a termékekhez


Wally 1925

Wally 1925 termékcsalád az antik formulák modern változata, a kézzel készített termékek hagyományos minőségét és természetességét ötvözi a modern szépségipari technikákkal. A Montemurloban található kutatás-fejlesztés laboratórium, a gyakori minőség-ellenőrzés és a hiteles és megbízható európai beszállítóktól származó, gondosan válogatott nyersanyagok mind közrejátszanak a biztonságos és hatékony kozmetikumok gyárthatóságában. A termékekben található olajesszenciák hűen idézik a toszkán régió illatvilágát.

Tovább a termékekhez


Stoneglow

A hagyományos értelemben működő Stoneglow manufaktúra büszke arra, hogy kézzel, nagy körültekintés mellett készíti termékeit. A legfinomabb viasszal dolgoznak, amelyet gyengéden felmelegítenek, igy keverednek össze egyenletesen az illatok. A kanócot szintén manuálisan helyezik a gyertyatartó üvegbe, hogy középen maradjon a viasz ráöntését követően. Nem meglepő, hogy saját szigorú minőség biztosítási folyamatuk mellett évek óta több brit díjban is részesültek.

Tovább a termékekhez


Castelbel

A portugál tulajdonú cég, a Castelbel saját márkás és Portus Cale nevű prémium márkás illatosított testápoló termékeket és lakásillatosítókat kínál, melyek illatát a Douro folyó völgyének idilli tájai ihlették. A hagyományos gyártási módszerekkel készült termékek a legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazzák. Illataik jellegzetes portugál aromavilágot tükröznek, ami alapján megtapasztalhatjuk, milyen az igazi Portugália, egy hagyománykövető, de egyben divatos ország, ahol a meleg nap és a kék óceán táplálja a lelket és vigasztalja a szellemet.

Tovább a termékekhez