The Somerset Toiletry Co.

Az angol The Somerset Toiletry Company megfizethető árú, környezetbarát, fenntartható, luxus minőségű termékeket gyárt. A Naturally European kollekciójuk 100%-ban természetes összetételű, parabén- és szulfátmentes. Elkötelezettek a legjobb minőségű alapanyagok beszerzésében, hogy tökéletes illatokat és készítményeket hozzanak létre. Az üzleti tevékenységük középpontjában a formatervezés áll: "Hisszük, hogy termékeink egyedülállóak, hiszen kívül-belül gyönyörűek!"

The Somerset Toiletry Co. The Somerset Toiletry Co.

Tovább a termékekhez


Culti Milano

A CULTI Milano sokkal több, mint egy egyszerű lakásillatosító. Lehetőséget teremt, hogy az emberek megtalálják saját illatukat, amelyek otthonukban és az életükben is elkísérik őket. Gondosan megtervezett, természet inspirálta illatokat kínálnak, melyek harmonizálnak egymással, hogy az emberek rátalálhassanak saját illatukra. A megteremtett illatot terjeszthetik, az otthonuktól kezdve a legkedveltebb tárgyaikon, ruháikon keresztül akár az autójukig. A rattan pálca segítségével történő diffúziót a CULTI márka megálmodója, Alessandro Agrati fedezte fel 1990-ben, annak érdekében, hogy kiválasztott illatunkat minden helyiségben folyamatosan érezhessük.

Culti Milano Culti Milano

Tovább a termékekhez


Côte Noire

Az angol Côte Noire gyönyörű luxus megjelenésű design diffúzorai lélegzetelállító látványt nyújtanak a lakásokban, üzletekben és irodákban. A Côte Noire termékcsalád illatanyagait francia tartományok ihlették és mindegyik arra törekszik, hogy egyfajta francia életérzést ragadjon meg.

Côte Noire Côte Noire

Tovább a termékekhez


Divinessenze

A Divinessenze a természetes egyszerűség tükröződése. Története 1995-ben kezdődött egy kis laboratóriumban Olaszország déli részén, ahol az alkímia tudományával megáldott tulajdonos gyümölcsök, olajok és gyanták illóanyagaiból speciális illóolajokat állított elő. A Divinessenze teljes mértékben elkötelezett a természet védelme iránt, letisztult, kifinomult hangulatot sugárzó termékeik előállítása a környezetünk védelme mellett történik.

Divinessenze Divinessenze

Tovább a termékekhez


ÉDIT(h)

Az 1905-ben alapított japán cég, a Moriyama INC. bevezette a ÉDIT(h) márkát, melynek hagyományos kézműves anyagokból készülő termékei egyszerre nyújtják a luxus és harmónia érzetét. Nagy hangsúlyt fektetnek az illatokkal összhangban lévő megjelenésre is, büszkék arra, hogy nemrégiben megkapták az iparág első Good Design Award-ját.

ÉDIT(h) ÉDIT(h)

Tovább a termékekhez


KLINTA

A céget egy svéd házaspár, Lisa & Simon Stevens saját ötlete alapján hozta létre. A fenntarthatóság jegyében a megújuló erőforrásként számon tartott természetes olajokból készítik natúr és vegán lakásillatosító termékeiket, amelyek test- és masszázsolajként is felhasználhatók. Lisa, a cég egyik alapító tulajdonosa a mai napig ragaszkodik ahhoz, hogy a viasz kizárólag természetes anyagokból készüljön, és a masszázsgyertyákat kézzel öntsék. Az illatok előállításánál inspirációt talál a kertből, az erdő, a tó, az otthon és a virágos rétek eszenciájából. Liza állítja: „...minden termékünk kézműves munka eredménye, amelytől az emberek jobban érzik magukat.”

KLINTA KLINTA

Tovább a termékekhez


MUHÀ

Az olasz MUHÀ több, mint 25 éve szenvedélyesen fejleszti termékeit, felméri az új vásárlói igényeket és ez alapján új illattal és designnal kápráztatja el vásárlóit. Így születnek újjá folyamatosan a MUHÀ készítmények, igy fejlődnek a lakásparfümök, amelyek az elegancia, könnyedség és szépség mellett fantasztikus illatokat árasztanak. A cég számára fontos az ár-érték aránya, azaz elegáns termékeket hoz létre megfizethető áron.

MUHÀ MUHÀ

Tovább a termékekhez


Wally 1925

Wally 1925 termékcsalád az antik formulák modern változata, a kézzel készített termékek hagyományos minőségét és természetességét ötvözi a modern szépségipari technikákkal. A Montemurloban található kutatás-fejlesztés laboratórium, a gyakori minőség-ellenőrzés és a hiteles és megbízható európai beszállítóktól származó, gondosan válogatott nyersanyagok mind közrejátszanak a biztonságos és hatékony lakásillatosítók gyárthatóságában. A termékekben található illatesszenciák hűen idézik a toszkán régió illatvilágát.

Wally 1925 Wally 1925

Tovább a termékekhez


Stoneglow

A hagyományos értelemben működő Stoneglow manufaktúra büszke arra, hogy kézzel, nagy körültekintés mellett készíti illatgyertyáit, pálcás illatosító diffúzorait. A legfinomabb viasszal dolgoznak, amelyet gyengéden felmelegítenek, igy keverednek össze egyenletesen az illatok. A kanócot szintén manuálisan helyezik a gyertyatartó üvegbe, hogy középen maradjon a viasz ráöntését követően. Nem meglepő, hogy saját szigorú minőség biztosítási folyamatuk mellett évek óta több brit díjban is részesültek.

Stoneglow Stoneglow

Tovább a termékekhez


Castelbel

A portugál tulajdonú cég, a Castelbel saját márkás és Portus Cale nevű prémium márkás illatosított testápoló termékeket és lakásillatosítókat kínál, melyek illatát a Douro folyó völgyének idilli tájai ihlették. A hagyományos gyártási módszerekkel készült termékek a legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazzák. Illataik jellegzetes portugál aromavilágot tükröznek, ami alapján megtapasztalhatjuk, milyen az igazi Portugália, egy hagyománykövető, de egyben divatos ország, ahol a meleg nap és a kék óceán táplálja a lelket és vigasztalja a szellemet.

Castelbel Castelbel

Tovább a termékekhez


Lothantique

A LOTHANTIQUE története a francia Châteauneuf-Val-Saint-Donatban kezdődött az 1920-as években. Ekkor hozta létre családi vállalkozását az energikus és bátor Josephine, aki a levendulamezők adta lehetőségeket kihasználva illóolaj lepárlóüzemet nyitott. Manapság a nagyvállalat a legkiválóbb minőségi eljárásokat alkalmazza a lakásillatosítók gyártása során úgy, hogy a környezettudatos működést is szem előtt tartja. Vallja, hogy a természet és az állatok tisztelete alapvető érték, amelyet óvnunk, védenünk kell.

Lothantique Lothantique

Tovább a termékekhez


Drake

Az 1988-ban alapított Drake a lakberendezés, otthon illatosítók gyártására specializálódott. Termékeik nemcsak illatoznak, hanem egyben dekoratív tárgyak is. A Drake az anyagok, színek, illatok kiválasztására különösen nagy hangsúlyt fektet, illatgyertya gyűjteményei a szivárvány minden színében pompáznak, füstölői különleges megjelenésűek.

Drake Drake

Tovább a termékekhez


Ambientair

A spanyol Ambientair által gyártott pálcás illatosító diffúzorok és illatgyertyák a természetesség jegyében születtek. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Az Ambientair lakásillatosítóira a sokféleség jellemző, lakásparfümjeiket vásárlóik igényeihez igazodva folyamatosan fejlesztik. Nagy hangsúlyt fektetnek a társadalmi felelősségvállalásra, az önkéntesség felkarolására.

Ambientair Ambientair

Tovább a termékekhez


Mathilde M

A francia Mathilde M klasszikus stílusával és egyedi termékeivel, úgymint a bambuszpálcás illatosító, lakásillatosító vagy szoba illatosító kerámia eleganciát, bájt, gyengédséget és romantikát csempész otthonodba. Inspirációt merítve a 18. századi történelmi kastélyok és rezidenciák francia örökségéből, a Mathilde M újragondolja a hagyományos vonalat, a kézművességet innovatív elemekkel ötvözi. A Mathilde M illatai szoros együttműködésben készülnek a mester parfümőrök termékeivel, amiket a parfümök fővárosában, a dél-franciaországi Grasseban készítenek.

Mathilde M Mathilde M

Tovább a termékekhez


iPuro

Az iPuro céget Christian Gries alapította 15 évvel ezelőtt, amely ma Németország legismertebb térillatosító brandje. Az iPuro különlegessége, hogy a különleges illatokat rendkívül esztétikus, letisztult designnal párosítja. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően számos illatot kínál minden hangulathoz, korhoz és környezethez. A termékcsalád rendkívül magas minőségi követelményeknek is megfelel, illat diffúzorai legkiválóbb európai nyersanyagok felhasználásával készülnek.

iPuro iPuro

Tovább a termékekhez


Max Benjamin

Az ír világklasszis céget Orla Van den Bergh alapította. A Max Benjamin egyedi illatgyűjteményeit szerte a világon elismerik kortárs formatervezésük, minőségi kivitelezésük és a természetes alapanyagok felhasználása miatt. Arra törekednek, hogy az embereket a felfedezés és a kifejezés útjára vezessék az illatok segítségével.

Max Benjamin Max Benjamin

Tovább a termékekhez