Ashleigh & Burwood London

Az Ashleigh & Burwood 1993 óta osztja meg a világgal illatok iránti szenvedélyét. A családi apa-fia vállalkozás évekkel később az Egyesült Királyság egyik legnagyobb illat és katalitikus lámpagyártó vállalatává alakult, szívükben az alapító értékek megőrzésével. Termékeik mindegyike szakszerűen megtervezett, innovációikat és kreativitásukat a legmagasabb szintre emelték. Katalitikus illatlámpáik hatékonyan csökkentik a háztartások leggyakoribb légszennyező anyagait (beleértve a baktériumokat, a penészspórákat, a poratkákat) és a vírusokat egyaránt. Illatgyártóként küldetésük mindig az volt, hogy segítsenek az embereknek nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érezni magukat saját otthonaikban.

Ashleigh & Burwood London Ashleigh & Burwood London

Tovább a termékekhez


Ambientair

A spanyol Ambientair által gyártott pálcás illatosító diffúzorok és illatgyertyák a természetesség jegyében születtek. Kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Az Ambientair lakásillatosítóira a sokféleség jellemző, lakásparfümjeiket vásárlóik igényeihez igazodva folyamatosan fejlesztik. Nagy hangsúlyt fektetnek a társadalmi felelősségvállalásra, az önkéntesség felkarolására.

Ambientair Ambientair

Tovább a termékekhez


Castelbel

A portugál tulajdonú cég, a Castelbel saját márkás és Portus Cale nevű prémium márkás illatosított testápoló termékeket és lakásillatosítókat kínál, melyek illatát a Douro folyó völgyének idilli tájai ihlették. A hagyományos gyártási módszerekkel készült termékek a legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazzák. Illataik jellegzetes portugál aromavilágot tükröznek, ami alapján megtapasztalhatjuk, milyen az igazi Portugália, egy hagyománykövető, de egyben divatos ország, ahol a meleg nap és a kék óceán táplálja a lelket és vigasztalja a szellemet.

Castelbel Castelbel

Tovább a termékekhez


Côte Noire

Az angol Côte Noire gyönyörű luxus megjelenésű design diffúzorai lélegzetelállító látványt nyújtanak a lakásokban, üzletekben és irodákban. A Côte Noire termékcsalád illatanyagait francia tartományok ihlették és mindegyik arra törekszik, hogy egyfajta francia életérzést ragadjon meg.

Côte Noire Côte Noire

Tovább a termékekhez


Culti Milano

A CULTI Milano sokkal több, mint egy egyszerű lakásillatosító. Lehetőséget teremt, hogy az emberek megtalálják saját illatukat, amelyek otthonukban és az életükben is elkísérik őket. Gondosan megtervezett, természet inspirálta illatokat kínálnak, melyek harmonizálnak egymással, hogy az emberek rátalálhassanak saját illatukra. A megteremtett illatot terjeszthetik, az otthonuktól kezdve a legkedveltebb tárgyaikon, ruháikon keresztül akár az autójukig. A rattan pálca segítségével történő diffúziót a CULTI márka megálmodója, Alessandro Agrati fedezte fel 1990-ben, annak érdekében, hogy kiválasztott illatunkat minden helyiségben folyamatosan érezhessük.

Culti Milano Culti Milano

Tovább a termékekhez


Divinessenze

A Divinessenze a természetes egyszerűség tükröződése. Története 1995-ben kezdődött egy kis laboratóriumban Olaszország déli részén, ahol az alkímia tudományával megáldott tulajdonos gyümölcsök, olajok és gyanták illóanyagaiból speciális illóolajokat állított elő. A Divinessenze teljes mértékben elkötelezett a természet védelme iránt, letisztult, kifinomult hangulatot sugárzó termékeik előállítása a környezetünk védelme mellett történik.

Divinessenze Divinessenze

Tovább a termékekhez


Drake

Az 1988-ban alapított Drake a lakberendezés, otthon illatosítók gyártására specializálódott. Termékeik nemcsak illatoznak, hanem egyben dekoratív tárgyak is. A Drake az anyagok, színek, illatok kiválasztására különösen nagy hangsúlyt fektet, illatgyertya gyűjteményei a szivárvány minden színében pompáznak, füstölői különleges megjelenésűek.

Drake Drake

Tovább a termékekhez


iPuro

Az iPuro céget Christian Gries alapította 15 évvel ezelőtt, amely ma Németország legismertebb térillatosító brandje. Az iPuro különlegessége, hogy a különleges illatokat rendkívül esztétikus, letisztult designnal párosítja. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően számos illatot kínál minden hangulathoz, korhoz és környezethez. A termékcsalád rendkívül magas minőségi követelményeknek is megfelel, illat diffúzorai legkiválóbb európai nyersanyagok felhasználásával készülnek.

iPuro iPuro

Tovább a termékekhez


KLINTA

A céget egy svéd házaspár, Lisa & Simon Stevens saját ötlete alapján hozta létre. A fenntarthatóság jegyében a megújuló erőforrásként számon tartott természetes olajokból készítik natúr és vegán lakásillatosító termékeiket, amelyek test- és masszázsolajként is felhasználhatók. Lisa, a cég egyik alapító tulajdonosa a mai napig ragaszkodik ahhoz, hogy a viasz kizárólag természetes anyagokból készüljön, és a masszázsgyertyákat kézzel öntsék. Az illatok előállításánál inspirációt talál a kertből, az erdő, a tó, az otthon és a virágos rétek eszenciájából. Liza állítja: „...minden termékünk kézműves munka eredménye, amelytől az emberek jobban érzik magukat.”

KLINTA KLINTA

Tovább a termékekhez


Lothantique

A LOTHANTIQUE története a francia Châteauneuf-Val-Saint-Donatban kezdődött az 1920-as években. Ekkor hozta létre családi vállalkozását az energikus és bátor Josephine, aki a levendulamezők adta lehetőségeket kihasználva illóolaj lepárlóüzemet nyitott. Manapság a nagyvállalat a legkiválóbb minőségi eljárásokat alkalmazza a lakásillatosítók gyártása során úgy, hogy a környezettudatos működést is szem előtt tartja. Vallja, hogy a természet és az állatok tisztelete alapvető érték, amelyet óvnunk, védenünk kell.

Lothantique Lothantique

Tovább a termékekhez


Maison Berger

A francia Maison Berger Paris mára az egész világon árusított katalitikus lámpák élenjáró gyártója lett. A történetük 1898-ban kezdődött, amikor Maurice Berger gyógyszertári laboráns elkészítette az első lámpát. Eredetileg a kórházi levegő tisztítására szánta, de a nyilvánosság hamar megkedvelte. A katalitikus lámpa által elért sikereknek köszönhetően a kínálat fokozatosan bővült további lakáskozmetikai termékekkel, például illatgyertyákkal vagy aroma diffúzorokkal. A Maison Berger márka minden terméke a dizájn, a részletek, a művészet és a parfümök iránti elhíresült francia szenvedélyt tükrözi. Termékeik kiváló minőségű feldolgozással készülnek, amelyeket a legjobb mesteremberek készítenek.  

Maison Berger Maison Berger

Tovább a termékekhez


Mathilde M

A francia Mathilde M klasszikus stílusával és egyedi termékeivel, úgymint a bambuszpálcás illatosító, lakásillatosító vagy szoba illatosító kerámia eleganciát, bájt, gyengédséget és romantikát csempész otthonodba. Inspirációt merítve a 18. századi történelmi kastélyok és rezidenciák francia örökségéből, a Mathilde M újragondolja a hagyományos vonalat, a kézművességet innovatív elemekkel ötvözi. A Mathilde M illatai szoros együttműködésben készülnek a mester parfümőrök termékeivel, amiket a parfümök fővárosában, a dél-franciaországi Grasseban készítenek.

Mathilde M Mathilde M

Tovább a termékekhez


Max Benjamin

Az ír világklasszis céget Orla Van den Bergh alapította. A Max Benjamin egyedi illatgyűjteményeit szerte a világon elismerik kortárs formatervezésük, minőségi kivitelezésük és a természetes alapanyagok felhasználása miatt. Arra törekednek, hogy az embereket a felfedezés és a kifejezés útjára vezessék az illatok segítségével.

Max Benjamin Max Benjamin

Tovább a termékekhez


Millefiori Milano

A Millefiori Milano márka a 90-es évek elején jött létre, mára már a lakáskozmetikumok szakértőjévé nőtte ki magát. A lakásillatosítás széles választékát kínálja különböző formákban, kifinomult illatokban és kivitelezésben. Sokéves tapasztalattal rendelkezik a luxusminőségű illatosító termékek gyártása területén, amelyek közé a lakásillatosítók, autóillatosítók vagy például a textil és ruha illatosítók is tartoznak.

Millefiori Milano Millefiori Milano

Tovább a termékekhez


Savonnerie de Bormes

A Savonnerie de Bormes a természetes szappanok és kozmetikumok legtisztább gyökereihez nyúlnak vissza. 1986 óta a valódi autentikus receptek és az innovatív folyamatok egysége a termékek széles skáláját hozta létre: szappanok, tusfürdők, testtejek és olajok, térillatosítók.  Az eredeti, natúr összetevők iránti szenvedély miatt meghökkentő élvezetet és luxus érzést biztosítanak a zúzott növényekkel és gyümölcsökkel kiegészített szappanjaik. Minden termékcsaládukban rá lelhetünk nagymamáink régi receptjeire, az illatszeripar legtisztább hagyományait idézik fel. Hagyományos, természetes, parabénmentes termékeik minden érzékünknek örömet okoznak.

Savonnerie de Bormes Savonnerie de Bormes

Tovább a termékekhez


Serene House

A Serene House-nál kielégítik a friss és egészséges levegő iránti növekvő igényt, hogy ellensúlyozzák a gyors tempójú városi környezet stresszét és szennyezését. Elkötelezettek az olyan személyes légápolási termékek és illatok kifejlesztése mellett, amelyek illat, hang és vizuális esztétika révén elősegítik a jó közérzetet.

Serene House Serene House

Tovább a termékekhez


The Somerset Toiletry Co.

Az angol The Somerset Toiletry Company megfizethető árú, környezetbarát, fenntartható, luxus minőségű termékeket gyárt. A Naturally European kollekciójuk 100%-ban természetes összetételű, parabén- és szulfátmentes. Elkötelezettek a legjobb minőségű alapanyagok beszerzésében, hogy tökéletes illatokat és készítményeket hozzanak létre. Az üzleti tevékenységük középpontjában a formatervezés áll: "Hisszük, hogy termékeink egyedülállóak, hiszen kívül-belül gyönyörűek!"

The Somerset Toiletry Co. The Somerset Toiletry Co.

Tovább a termékekhez


Wally 1925

Wally 1925 termékcsalád az antik formulák modern változata, a kézzel készített termékek hagyományos minőségét és természetességét ötvözi a modern szépségipari technikákkal. A Montemurloban található kutatás-fejlesztés laboratórium, a gyakori minőség-ellenőrzés és a hiteles és megbízható európai beszállítóktól származó, gondosan válogatott nyersanyagok mind közrejátszanak a biztonságos és hatékony lakásillatosítók gyárthatóságában. A termékekben található illatesszenciák hűen idézik a toszkán régió illatvilágát.

Wally 1925 Wally 1925

Tovább a termékekhez