Blogjaink segítenek eligazodni a lakásillatosítás világában. A pálcás, design, elektromos illatosító diffúzorok, illatgyertyák világa rendkívül szerteágazó, ezért érdemes tájékozódni vásárlás előtt. Ezen az oldalon termékeink ismertetésével, használatával kapcsolatos cikkeket olvashatsz. 

Lipovszky Csenge - Komfortérzet molekulába zárva Lipovszky Csenge - Komfortérzet molekulába zárva
Hogyan is válasszunk otthonunknak illatot? Lassan hidegebbre fordul az idő, most lehet az illatok varázserejéhez folyamodni igazán, és meghittséget csempészni az egyre hamarabb sötétedő és hűlő estékbe.
Olvasom tovább
Autó illatosítás és szagtalanítás – erre kell figyelni Autó illatosítás és szagtalanítás – erre kell figyelni
Az autó utasterében hamar megtelepednek a kellemetlen szagok. Lehet tenni ellene, de csak akkor, ha minőségi illatosítókat vetünk be az autó szagtalanítás érdekében.
Olvasom tovább
Illatosító termékek a fürdőszobába Illatosító termékek a fürdőszobába
A kellemes illatok pozitívan befolyásolják hangulatunkat, jobb közérzetet biztosítanak számunkra. Otthonunkban az illatozó tárgyak kiegészítőként, egyes helyeken díszként szolgálhatnak.
Olvasom tovább
Az illóolajok fajtái és hatásai Az illóolajok fajtái és hatásai
Az illóolajokat a parfümgyártók háromféle kategóriába sorolják. Azért alkották meg, hogy kellemes élményben részesítsék felhasználóikat. Nézzük, milyen illóolaj fajták léteznek és melyek az egyes típusok hatásai.
Olvasom tovább
Az illatgyertya használata Az illatgyertya használata
Az illatgyertyák az egyik legelterjedtebb illatosítók. Használatuk során könnyedén és gyorsan elterjednek az aromák otthonunkban. Az illatok képesek egy szeretett emléket felidézni, romantikus hangulatot teremteni, vagy elkalauzolhatnak minket egy csodás tájra is.
Olvasom tovább
Illatosít és öltöztet - az aroma diffúzor előnyei Illatosít és öltöztet - az aroma diffúzor előnyei
Ha valaki meghallja azt a szót, hogy “aroma diffúzor”, könnyen hiheti, hogy valamilyen sci-fi lesz a téma. Pedig ezek az elegáns, apró illatszórók nagyon is hétköznapi szerkezetek, amelyeknek - szerintünk - minden háztartásban megvan a maga helye.
Olvasom tovább
Illatosítók a gardróbba Illatosítók a gardróbba
Ha azt szeretnéd, hogy a szekrényedből elővett ruháid mindig illatosak maradjanak, és az ajtaját kinyitva se kelljen hirtelen egy lépést hátra állnod, akkor próbáld ki a webáruházunkban forgalmazott gardrób illatosítókat.
Olvasom tovább
Illat és hangulat: az asztali füstölők Illat és hangulat: az asztali füstölők
Az asztali füstölőkről talán nem csak nekünk jut eszünkbe egy gyönyörű, távoli táj. A füstölőknek kellemes illatuk mellett aromaterápiás hatásuk is van, melynek köszönhetően javítják a kedélyállapotot is.
Olvasom tovább
Mit érdemes tudni a fürdősóról? Mit érdemes tudni a fürdősóról?
A fürdősó alkalmazása nemcsak a relaxáció céljából fontos. Természetesen egy nyugtató fürdőbe is tökéletes, de még rengeteg mindenre használható. Ha egy fárasztó nap után lazítani szeretnénk, jó választás lehet belefeküdni egy nagy kád meleg vízbe, melyet megtölthetünk különféle illóolajokkal vagy fürdősóval.
Olvasom tovább
Az elegáns és különleges bambuszpálcás illatosító Az elegáns és különleges bambuszpálcás illatosító
Egy illatos lakás, otthon nemcsak hívogató, de akár elrettentő is lehet, ha nem megfelelő illatanyagokat választunk. Ezen termékek kiválasztásában most segítségedre lesznek szakértőink, hogy biztosan megtaláld a tökéletes illatot otthonod bármely területére. Ebben a cikkünkben az igazán különleges és elegáns bambuszpálcás illatosítóval fogunk közelebbről megismerkedni.
Olvasom tovább
Pálcás illatosítók, amik feldobják a hangulatot Pálcás illatosítók, amik feldobják a hangulatot
Egy pálcikás illatosítóval kellemesebbé tett lakás, otthon nemcsak csalogató, de akár elrettentő is lehet, ha nem megfelelő illatanyagokat választunk erre a célra. Fontos tényező az is, hogy a választott aroma ne legyen túl erős, de azért érezhető is legyen, ha vendégeink érkeznek, vagy ha csak szeretnénk felfrissíteni a helyiségek levegőjét. Az elkövetkezendő sorokban az igazán különleges és elegáns bambuszpálcás illatosítóval fogunk megismerkedni.
Olvasom tovább
A szantálfa olaj csodái A szantálfa olaj csodái
A szantálfa olaj a téli depresszió egyik leghatékonyabb ellenszere. Már az indiai bölcsek is úgy tartották, hogy a fa olaja képes egyensúlyba hozni a testet és a lelket. Harmonizáló, gyulladáscsökkentő és tisztító hatása miatt már évezredek óta nagyon keresett növény. Lássuk, hogyan vehetjük hasznát a háztartásban is!
Olvasom tovább
Kényeztetés testnek és léleknek: hidratáló testápoló Kényeztetés testnek és léleknek: hidratáló testápoló
A hidratáló testápoló használatára főleg a téli hónapokban érdemes nagy hangsúlyt fektetni. A nagy hidegek beálltakor sokan tapasztaljuk, hogy a bőrünk kiszárad. A fűtésszezon, a meleg zuhany és a hűvös idő miatt elfelejtett folyadékfogyasztás nyomot hagy a bőr állapotán. Szerencsére ez ellen könnyen tehetünk.
Olvasom tovább
Ultrahangos aroma diffúzorok otthonunkban Ultrahangos aroma diffúzorok otthonunkban
Lakásunk, otthonunk illatosítására rengeteg módszert bevethetünk. Számos termék kapható már napjainkban, amiket erre a célra használhatunk. Megtalálhatók a füstölők, elektromos illatosítók, zselék és még ezernyi más termék.
Olvasom tovább
Gyertya különlegességek téli estékre Gyertya különlegességek téli estékre
Kínálatunkba a legkülönfélébb illatú és megjelenésű illatgyertyákat válogattuk, amely a karácsonyi időszakban kiváló ajándék is egyben. Vannak kifejezetten karácsonyi illatú gyertyák és olyanok is, amelyeknek elsősorban a csomagolása utal a szent Ünnepre.
Olvasom tovább