Blogjaink segítenek eligazodni a lakásillatosítás világában. A pálcás, design, elektromos illatosító diffúzorok, illatgyertyák világa rendkívül szerteágazó, ezért érdemes tájékozódni vásárlás előtt. Ezen az oldalon termékeink ismertetésével, használatával kapcsolatos cikkeket olvashatsz. 

Lakásillatosító mennyország Párizsban Lakásillatosító mennyország Párizsban
Kevesen tudják, de volt idő, amikor a magyar illatszergyártás és kozmetikai ipar az aranykorát élte a saját parfümöket és krémeket fejlesztő és árusító patikákkal és illatszertárakkal. Nemhogy tartotta a lépést, de versenyzett is a külföldi termékekkel.
Olvasom tovább
Az első illatosított tér Az első illatosított tér
Bármilyen furcsa, de az első dokumentáltan illatosított tér – egy temető volt. Az iraki Kurdisztán területén található Zagrosz hegységben feltárt leletek szerint már a neandervölgyi ember is értékelte a virágok illatát.
Olvasom tovább
Íme néhány szuper szoba illatosító Íme néhány szuper szoba illatosító
Otthonunk, lakásunk számára nemcsak a tisztaság, rend és a stílus fontos, hanem az illat is, amely tükrözheti személyiségünket. De az illatok nemcsak ezért lényegesek. Vannak, akik aroma terápiaként használják a különböző változatait, mások pedig relaxálás céljából.
Olvasom tovább
Diszkrét, bájos, nőies – kifinomult ajándék hölgyeknek Diszkrét, bájos, nőies – kifinomult ajándék hölgyeknek
Az édesanyánkat, a nagyit, a kishúgunkat jól ismerjük. De vajon milyen az ideális ajándék hölgyeknek, ha nem családtagról, bizalmas barátról van szó? Íme egy kis segítség ehhez!
Olvasom tovább
Környezetkímélő technológia a vírusok ellen Környezetkímélő technológia a vírusok ellen
A BIO3GEN egy sokoldalú felhasználhatósággal rendelkező, elektromos ózon előállító készülék. Segítségével könnyen megtisztíthatjuk az ivóvizet, otthonunk légterét, és fertőtleníthetjük az élelmiszereket, illetve a ruházatot.
Olvasom tovább
"Moss úgy kezet, mintha az életed múlna rajta"
A COVID-19 vírus elleni küzdelemben alapvető szabályokat kell betartanunk. Kulcsfontosságúvá vált a kézmosás, melyet Kate Winslet, a Fertőzés című film sztárja így jellemzett: "Moss úgy kezet, mintha az életed múlna rajta!"
Olvasom tovább
Autó illatosítás és szagtalanítás – erre kell figyelni Autó illatosítás és szagtalanítás – erre kell figyelni
Az autó utasterében hamar megtelepednek a kellemetlen szagok. Lehet tenni ellene, de csak akkor, ha minőségi illatosítókat vetünk be az autó szagtalanítás érdekében.
Olvasom tovább
Illatosító termékek a fürdőszobába Illatosító termékek a fürdőszobába
A kellemes illatok pozitívan befolyásolják hangulatunkat, jobb közérzetet biztosítanak számunkra. Otthonunkban az illatozó tárgyak kiegészítőként, egyes helyeken díszként szolgálhatnak.
Olvasom tovább
Az illóolajok fajtái és hatásai Az illóolajok fajtái és hatásai
Az illóolajokat a parfümgyártók háromféle kategóriába sorolják. Azért alkották meg, hogy kellemes élményben részesítsék felhasználóikat. Nézzük, milyen illóolaj fajták léteznek és melyek az egyes típusok hatásai.
Olvasom tovább
Az illatgyertya használata Az illatgyertya használata
Az illatgyertyák az egyik legelterjedtebb illatosítók. Használatuk során könnyedén és gyorsan elterjednek az aromák otthonunkban. Az illatok képesek egy szeretett emléket felidézni, romantikus hangulatot teremteni, vagy elkalauzolhatnak minket egy csodás tájra is.
Olvasom tovább
Lipovszky Csenge - Komfortérzet molekulába zárva Lipovszky Csenge - Komfortérzet molekulába zárva
Hogyan is válasszunk otthonunknak illatot? Lassan hidegebbre fordul az idő, most lehet az illatok varázserejéhez folyamodni igazán, és meghittséget csempészni az egyre hamarabb sötétedő és hűlő estékbe.
Olvasom tovább
Illatosít és öltöztet - az aroma diffúzor előnyei Illatosít és öltöztet - az aroma diffúzor előnyei
Ha valaki meghallja azt a szót, hogy “aroma diffúzor”, könnyen hiheti, hogy valamilyen sci-fi lesz a téma. Pedig ezek az elegáns, apró illatszórók nagyon is hétköznapi szerkezetek, amelyeknek - szerintünk - minden háztartásban megvan a maga helye.
Olvasom tovább
Illatosítók a gardróbba Illatosítók a gardróbba
Ha azt szeretnéd, hogy a szekrényedből elővett ruháid mindig illatosak maradjanak, és az ajtaját kinyitva se kelljen hirtelen egy lépést hátra állnod, akkor próbáld ki a webáruházunkban forgalmazott gardrób illatosítókat.
Olvasom tovább
Ezért éri meg télen a fürdősó használata Ezért éri meg télen a fürdősó használata
Ebben az időszakban mindent be kell vetni annak érdekében, hogy elkerüljük a vírusokat és a téli depressziót. Tisztaság fél egészség, így a téli immunvédelem a fürdőszobában kezdődik, például fürdősó használatával.
Olvasom tovább
Stílusos illatosító készülékek Stílusos illatosító készülékek
Szépen rendben tartott, tiszta, ízlésesen berendezett otthonodat még hangulatosabbá tudod varázsolni egy stílusos megjelenésű illatosító készülékkel és az abból kiáramló varázslatos aromával.
Olvasom tovább
Az illóolajok varázsa Az illóolajok varázsa
Az illóolajok rendkívüli ereje a hatásukban rejlik. Éppen emiatt az aromaterápiában előszeretettel alkalmazzák őket gyógyítás céljából. Főleg, mivel felhasználási körük igen széles.
Olvasom tovább
Kozmetikumok a test és lélek kényeztetésére Kozmetikumok a test és lélek kényeztetésére
Az illatok keveredése nem szerencsés, így illatosított kozmetikumok használata esetén nagyon fontos figyelni az aromák harmóniájára. Zavaró hatású lehet, ha az erőteljes illatú parfümünk keveredik más, általunk használt kozmetikai termék aromájával.
Olvasom tovább
Ezért használjunk autóillatosítót! Ezért használjunk autóillatosítót!
Az autóillatosító akár még a gépjármű értékét is növelheti. Nem, ez nem a szakállas vicc a Trabantról és a „vunderbaum”-ról. A kellemetlen szagok semlegesítése és egy vonzó illat akár több tízezer forint különbséget is hozhat az autó eladásakor.
Olvasom tovább
Illat és hangulat: az asztali füstölők Illat és hangulat: az asztali füstölők
Az asztali füstölőkről talán nem csak nekünk jut eszünkbe egy gyönyörű, távoli táj. A füstölőknek kellemes illatuk mellett aromaterápiás hatásuk is van, melynek köszönhetően javítják a kedélyállapotot is.
Olvasom tovább
Mit érdemes tudni a fürdősóról? Mit érdemes tudni a fürdősóról?
A fürdősó alkalmazása nemcsak a relaxáció céljából fontos. Természetesen egy nyugtató fürdőbe is tökéletes, de még rengeteg mindenre használható. Ha egy fárasztó nap után lazítani szeretnénk, jó választás lehet belefeküdni egy nagy kád meleg vízbe, melyet megtölthetünk különféle illóolajokkal vagy fürdősóval.
Olvasom tovább
Az elegáns és különleges bambuszpálcás illatosító Az elegáns és különleges bambuszpálcás illatosító
Egy illatos lakás, otthon nemcsak hívogató, de akár elrettentő is lehet, ha nem megfelelő illatanyagokat választunk. Ezen termékek kiválasztásában most segítségedre lesznek szakértőink, hogy biztosan megtaláld a tökéletes illatot otthonod bármely területére. Ebben a cikkünkben az igazán különleges és elegáns bambuszpálcás illatosítóval fogunk közelebbről megismerkedni.
Olvasom tovább
Pálcás illatosítók, amik feldobják a hangulatot Pálcás illatosítók, amik feldobják a hangulatot
Egy pálcikás illatosítóval kellemesebbé tett lakás, otthon nemcsak csalogató, de akár elrettentő is lehet, ha nem megfelelő illatanyagokat választunk erre a célra. Fontos tényező az is, hogy a választott aroma ne legyen túl erős, de azért érezhető is legyen, ha vendégeink érkeznek, vagy ha csak szeretnénk felfrissíteni a helyiségek levegőjét. Az elkövetkezendő sorokban az igazán különleges és elegáns bambuszpálcás illatosítóval fogunk megismerkedni.
Olvasom tovább
Illatosító spray: használjuk, ne használjuk? Illatosító spray: használjuk, ne használjuk?
Ha a lakás illatosításáról van szó, a különböző illatosító spray-k sokáig nagy népszerűségnek örvendtek. A hajtógázas illatosítók főleg a kis lakásokban voltak nagyon kedveltek. Ideig-óráig ugyanis elfedték a nehezen semlegesíthető szagokat. Ma már a pumpás illatosítókat egy kicsit gyanakodva figyeljük. Pedig az illatosító spray nem feltétlenül szégyellnivaló.
Olvasom tovább
A szantálfa olaj csodái A szantálfa olaj csodái
A szantálfa olaj a téli depresszió egyik leghatékonyabb ellenszere. Már az indiai bölcsek is úgy tartották, hogy a fa olaja képes egyensúlyba hozni a testet és a lelket. Harmonizáló, gyulladáscsökkentő és tisztító hatása miatt már évezredek óta nagyon keresett növény. Lássuk, hogyan vehetjük hasznát a háztartásban is!
Olvasom tovább
Kényeztetés testnek és léleknek: hidratáló testápoló Kényeztetés testnek és léleknek: hidratáló testápoló
A hidratáló testápoló használatára főleg a téli hónapokban érdemes nagy hangsúlyt fektetni. A nagy hidegek beálltakor sokan tapasztaljuk, hogy a bőrünk kiszárad. A fűtésszezon, a meleg zuhany és a hűvös idő miatt elfelejtett folyadékfogyasztás nyomot hagy a bőr állapotán. Szerencsére ez ellen könnyen tehetünk.
Olvasom tovább
Masszázs termékek otthoni kényeztetéshez Masszázs termékek otthoni kényeztetéshez
A fagyos, hideg időben nincs is jobb egy kényeztető ápolást nyújtó otthoni masszázsnál, főleg, ha mindehhez a masszázsolajat egy 100% természetes, illatos gyertyából nyerjük.
Olvasom tovább
Ultrahangos aroma diffúzorok otthonunkban Ultrahangos aroma diffúzorok otthonunkban
Lakásunk, otthonunk illatosítására rengeteg módszert bevethetünk. Számos termék kapható már napjainkban, amiket erre a célra használhatunk. Megtalálhatók a füstölők, elektromos illatosítók, zselék és még ezernyi más termék.
Olvasom tovább
Modern és illatos lakásdekor elemek Modern és illatos lakásdekor elemek
Ahány ház, annyi lakásdekor… Vannak, akik a minimalista stílust kedvelik inkább, vannak azonban olyanok, akikhez közelebb áll az, hogy mennyiség és típus szempontjából is inkább sok legyen a dekoráció.
Olvasom tovább
Gyertya különlegességek téli estékre Gyertya különlegességek téli estékre
Kínálatunkba a legkülönfélébb illatú és megjelenésű illatgyertyákat válogattuk, amely a karácsonyi időszakban kiváló ajándék is egyben. Vannak kifejezetten karácsonyi illatú gyertyák és olyanok is, amelyeknek elsősorban a csomagolása utal a szent Ünnepre.
Olvasom tovább