Megérkezett az ősz, és bár ajándékként kapjuk a napos és langymeleg délutánokat, az ember lassan visszahúzódik a természetből. Jólesik a bekuckózás, a gyertyagyújtás, de még szívesen gyönyörködünk a természet színes látványában, és élvezzük az ősz gyümölcseit. Ezt, a földes, fás, de egyben gyümölcsös hangulatot könnyű becsempészd az otthonodba, ha ránk hagyatkozol. 


Októberben nem hagyható ki a szüret hangulata, amit a leghűebben talán a milánói székhelyű Millefiori Szőlő és cassis (azaz feketeribiszke) illata tükröz. A spray és bambuszos diffúzor formában is élvezhető illat lédús és pikáns egyszerre, igazi pezsdítő élmény. Kissé csendesebb és nyugodtabb illat a portói bor aromái előtt tisztelgő kompozíció a Castelbeltől, ami a Rubinvörös nevet viseli. A gyönyörű, kézzel öntött illatgyertya stílusos fadobozban és elegáns fekete, a portói outfitre hajazó külcsínnel  rendelkezik, no és olyan illattal, mely mindenki számára ismerős, aki kóstolta már valaha a legendás nedűt.


Az ősz nem csak a gyümölcsök, de a rózsák évszaka is, ha éppen nincs a közeledben rózsakert, gyönyörködj a Cote Noire lélégzetelállító látvánnyal megajándékozó Rózsaszirmos illatosítójában, fújd az illatot a királyi sötét üvegben trónoló rózsasziromra és dőlj hátra. Akinek az ősz a füge és a finom sütik illata, az tobzódni fog a Divinessenze Füge és mandula illatában. És bár ebben is található a moha és vanília mellett cédrus, az igazi fás illat az iPuro Cédrus bambuszos illatosítója lehet, mely sötétebb tónusokat és fűszerességet visz az otthonodba. 

Lipovszky Csenge -illatesztéta

Bejegyzések