Az egyik szekrényben használható termékünk, az olasz CULTI Milano exkluzív illattasakjai, melyek a márka legemblematikusabb illatait foglalják magukba. Az otthoni legszemélyesebb helyek, például fiókok és szekrények illatosítására szolgálnak.

Ezekben a tasakokban magas a parfüm koncentráció, lassan és hosszan engedik ki magukból az illatanyagot. Igazán praktikus, bőröndök, fiókok vagy akár autónk illatosítására is használhatjuk.

A szekrényben, gardróbban, beépített szekrényben, fiókban vagy más zárt helyeken használható illatos termékek egyszóval csodálatosak, hiszen amellett, hogy nagyszerű illatokat bocsájtanak ki, nagyon praktikusak, hiszen kis helyen elférnek, vagy feldíszíthető velük a bútorok belseje.

A CULTI Milano mellett ajánljuk még a portugál Castelbel és a francia Mathilde M. illatos tasakjait vagy akár a kifejezetten ruha, fehérnemű, ágynemű, törölköző illatosítására alkalmas textilparfümöket.

Nézz körül nálunk, hiszen webáruházunkban további más lakás, otthon, iroda, szálloda helyiségeinek illatosítására használható termékeket találsz, különböző országok tradicionális illataival megspékelve.

Bejegyzések