Egy kellemes illat mindig kényeztetően hat a lélekre is. Ezért van különlegesen nagy sikere az illatosított kozmetikumoknak.

 

Illatosított kozmetikumok - így használd okosan

 

Az illatok keveredése nem szerencsés, így illatosított kozmetikumok használata esetén nagyon fontos figyelni az aromák harmóniájára. Zavaró hatású lehet, ha az erőteljes illatú parfümünk keveredik más, általunk használt kozmetikai termék aromájával. Érdemes figyelni az egyensúlyra, hiszen a túlzott, ráadásul nem egységes, összeillő illatfelhő sem saját magunk, sem környezetünk számára nem vonzó.

 

Különféle kozmetikumok

 

A bőrünk, testünk odafigyelést igényel, főleg a téli időszakban, amikor különösen káros környezeti hatásoknak van kitéve a bőr. Időnként szükség van extra kényeztetésre és védelemre is. De a minőségi, természetes alapanyagok felhasználásával készült termékek használatára nem csak a téli időszakban van igény, azt ugyanis minden esetben meghálálja a test és a bőr.

 

Webshopunkban megtalálható többféle kiváló kozmetikum is, amelyek megadják a bőr és a test számára mindazt a törődést, amelyre igazán szüksége van.

 

     Szappanok

 

Típus tekintetében megtalálható a kínálatban az eredetinek számító verzió, valamint a folyékony, pumpás kiszerelés is. Az Igazi Marseille szappan például mindamellett, hogy kíméletesen tisztítja a kéz- és arcbőrt, megnyugtatja és hidratálja is azt, valamint visszaállítja annak természetes pH értékét. Gyermekek számára is bátran alkalmazható, hiszen nem csak felnőttek részére ideális.

 

     Arc- és testápolók

 

A Wally márka kínálatában található arc- és testápoló krémek igazán különleges összetevőkkel rendelkeznek, úgymint az abszint, a diótej, rózsabors vagy a zöld füge. A termékeikben felfedezhető illatesszenciák ugyanis többségében Toszkánát próbálják megidézni.

 

A svéd Klinta testvajak 100%-ban vegán kozmetikumok, amelyek mangó és gránátalma aromával csábítanak. Természetes növényi olajokban nagyon gazdag minden termék, emellett pedig egyáltalán nem tartalmaz paraffint, ásványi olajakat vagy bármilyen állati eredetű összetevőt.

 

Természetesen a férfiakról sem feledkezünk meg, hiszen weboldalunk számukra is kínál különféle termékeket, mint például a Klinta Szakáll és Borosta olaja vagy a WallyAftershave balzsam.

 

    Samponok és tusfürdők

 

A Wally ebben a termékkategóriában is képviselteti magát, egészen különleges aromákkal felruházott samponokat és tusfürdőket álmodott meg. Választhatunk az abszint, diótej, gesztenye, fekete bors, rózsabors vagy füge kivonatos verziók közül.

 

     Habfürdő, fürdősó

 

A Wally mellett a francia Lothantique is képviselteti magát ezen típusú termékek között. A Lili csokra és Rózsák útja elnevezésű illatkreáció tökéletes hozzávalói egy pihentető, kényeztető forró fürdőnek, amely egyaránt jótékony hatású a test és a lélek számára is.

 

A fenti termékek nem csak a webshopunkban, hanem szaküzleteinkben is megvásárolhatóak. Bármilyen felmerülő kérdés esetén állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk megtalálni az általad keresett és számodra ideális terméket. Hisszük ugyanis, hogy egy kifinomult illattal meghatározhatjuk a hangulatunkat, megjelenésünket, amitől a fellépésünk magabiztos és erőt sugárzó lesz.

Bejegyzések