A SpaTrend – The Lifestyle Company, nomen est omen, egy elsőre is jól azonosítható és elragadó életstílus képviselője. A cég masszázsmedencék, kerti bútorok és kerti grillek forgalmazásával foglalkozik, csakis prémium kategóriában. Az ürömi bemutatótermükben kerestük fel őket – ahol 14 éve várják célzottan ügyfeleiket –, hogy utánajárjunk milyen eredményeket hozott számunkra közös illatosítási projektünk.

A SpaTrend Kft-ről elsősorban azt érdemes tudni, hogy masszázsmedencék tekintetében egy top klasszikus, a San Diego-i központú Watkins termékeinek forgalmazója, amellyel már 42 éve számolnak a wellness piacon. A vitathatatlan minőség mellett titkuk a levédett és szabadalmaztatott egyedi megoldásokban rejlik.

A medencék mellett a kerti grillek is a termékválaszték részét képezik, amelyek szintén Észak-Amerikában, mégpedig Kanadában készülnek. A Broil King csúcskategóriás termékeinek hívószavai a minőség, a hőtartás, az egyszerű kezelhetőség és a hosszú élettartam. A beépített komplex funkciók ezeket a grilleket pedig komplett beltéri konyhák helyettesítésére is alkalmassá teszik.



Miért jó, ha egy csúcskategóriás terméknek van „illata”?

A partnerkapcsolatok ápolása és a beszerzések bonyolítása lévén, valamint a legújabb trendeket követve a SpaTrend Kft. munkatársai rendszeresen megfordulnak Amerikában.  Ott találkoztak először „illatos üzletekkel”, ahol a vásárlói igények kielégítésének ezen luxusa már régóta bevett szokás. Egy alkalommal a boltok között sétálgatva egy stílusos üzletből kiáradó illatorgia ellenálhatatlanul arra késztette őket, hogy betérjenek. Azt tapasztalták, hogy az olyan üzleteket, ahol a légteret nem tolakodó, finom illat lengi be szívesebben keresik fel a vásárlók, többet időznek ott és nagyobb kedvvel is vásárolnak. Ezért ezt az ötletet az itthoni üzleteikben mindenképpen honosítani szerették volna.

Illatfilozófia by SpaTrend

„Az értékesítés nem a tárgy eladásáról szól, hanem egy érzést kell átadni, meg kell találni az ügyfél felé azt az utat, ami hozzá vezet, és ehhez nagy segítség az illat.”

A cég illatprojektjének megvalósítására a Lakásparfümöt választotta partnerének, amelynek megvalósításához szívesen álltunk rendelkezésre. Széles körű illatminta gyűjteményünkből került kiválasztásra az üzlet miliőjéhez és a tulajdonosok ízléséhez leginkább passzoló illat típus.

„Mindenki megkérdezi, mi ez a jó illat”

Az ötlet pedig bevált! Az ürömi bemutatóterem minden helyiségében működik illatosító rendszer. Partnerünktől pedig azt a visszajelzést kaptuk, hogy a hozzájuk betérő emberek rögtön felfigyelnek a csodás illatra és mindjárt maguknak is szeretnének belőle, hogy ez az élmény máskor is körülvegye őket.

A SpaTrend Kft. így maximálisan elégedett, az illatprojekt minden elvárásukat teljesítette. A felszálló ágban lévő cég jelenlegi sikerét többek között a brandjét meghatározó illatnak is köszönheti. Ügyfeleik azóta boldogabbak, nagyobb kedvvel keresik fel üzleteiket, hosszabban időznek ott, miközben vásárlói kedvük is jobban növekszik. Mostanra már a MaxCity áruházban lévő üzletük és más bemutatótermeik is illatbiztosak!

Illatkülönítményünk havonta egyszer ellenőrzi a légköbméter alapján kialakított és bluetooth kapcsolattal működő rendszereket, szükség esetén pedig feltölti vagy ki is tisztítja azokat.

„Örökre illatosított üzlet marad”

A jót könnyű megszokni és nehéz tőle elválni. A SpaTrend Kft. nem is szeretne megválni az illatoktól már soha. Jelenleg a második illat van színpadon az ürömi bemutatótermükben, de csak az ún. illatvakság miatt változtattak, ugyanis emiatt idővel hozzászoktak, így a tulajdonosok és az üzlet munkatársai már kevésé tudták azt kiélvezni.

Élvezet pedig van, ezt mi magunk is kétségtelenül alátámaszthatjuk. A küszöböt átlépve az illat nagyon chill érzetet keltő, ibizai végtelen naplementés hangulatot idéz. Ehhez az extra panoráma már tényleg csak hab a tortán. Apropó, egy kis kulisszatitok! Anno a tulajdonos szívből döntött a bemutatóterem helyszínét illetően, első látásra beleszeretett az ürömi „ékszerdobozba”, ezért a későbbiekben minden mást ebben a környezetben teremtett meg. A SpaTrend-nek bejött. Mi pedig örülünk, hogy illatos vágyaik valóra válthattuk. 


Bejegyzések